TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Реакција од тренерот д-р Бошко Заборски, тренер на македонскиот најтрофеен клуб Макпетрол - Скопје

Црнобело - 10.08.2022

Со овој допис сакам да ја информирам Македонската спортска јавност и Македонските спортски институции: Агенцијата за млади и спорт, Македонскиот Олимписки комитет и сите клубови кои се членови на КФРСМ, дека јас Бошко Заборски, во моментов член на ...

Реакција на тренерот на Макпетрол Заборски за случувањата во Карате федерацијата

Канал5 - 10.08.2022

Реакција од тренерот д-р Бошко Заборски , тренер на македонскиот најтрофеен клуб во карате Макпетрол –Скопје. Со овој допис сакам да ја информирам Македонската спортска јавност и Македонските спортски институции: Агенцијата за млади и спорт, ...

Бошко Заборски: Ваков Правилник ќе помогне за зголемена и комплетна контрола и приватизација на КФРСМ

IPON - 10.08.2022

„Со овој допис сакам да ја информирам македонската спортска јавност и македонските спортски институции: Агенцијата за млади и спорт, Македонскиот олимписки комитет и сите клубови кои се членови на КФРСМ, дека јас, Бошко Заборски, во моментов член на ...

Заборски со остра реакција на изгласаниот Правилник за работа и избор на репрезентациите

MakPress - 10.08.2022

Тренерот на Макпетрол, Бошко Заборски, денес преку допис до јавноста го изнесе своето несогласување со донесениот Правилник за работа и избор на државните репрезентации, од страна на Карате федерацијата на Република Македонија (КФРМ).

Заборски со остра реакција на изгласаниот Правилник за работа и избор на репрезентациите

Опсервер - 10.08.2022

– Тренерот на Макпетрол, Бошко Заборски, денес преку допис до јавноста го изнесе своето несогласување со донесениот Правилник за работа и избор на државните репрезентации, од страна на Карате федерацијата на Република Северна Македонија (КФРСМ).

Заборски остро се спротивставува на изгласаниот правилник за работа и избор на репрезентациите

МКД - 10.08.2022

Тренерот на најтрофејниот македонски карате клуб, Макпетрол, Бошко Заборски реагираше на донесениот правилник за работа и избор од страна на Карате федерацијата на Македонија. Тој преку допис до јавноста го искажа своето незадоволство, вели дека ...

Заборски со реакција за одлуката на КФРСМ: Новиот правилник е неприфатлив!

Дерби - 10.08.2022

Истакнатиот македонски карате тренер Бошко Заборски испрати допис до медиумите, со кој јавно го искажа незадоволството од промените во Правилникот за работа на нашата карате федерација. Дописот го пренесуваме во целост: – Со овој допис сакам да ја ...

Реакција од Д-р Бошко Заборски, тренер НА Македонскиот најтрофеен карате клуб „Макпетрол“ – Скопје

Бизнис Вести - 10.08.2022

Со овој допис сакам да ја информирам македонската спортска јавност и македонските спортски институции: Агенцијата за млади и спорт, Македонскиот олимписки комитет (МОК) и сите клубови кои се членови на Карате федерацијата на Република Северна ...

Реакција од Д-р Бошко Заборски, тренер НА Македонскиот најтрофеен карате клуб „Макпетрол“ – Скопје

Фактор - 10.08.2022

Со овој допис сакам да ја информирам македонската спортска јавност и македонските спортски институции: Агенцијата за млади и спорт, Македонскиот олимписки комитет (МОК) и сите клубови кои се членови на Карате федерацијата на Република Северна ...

Заборски и Макпетрол се побунија против работата на карате-федерацијата!

Sport 1 - 10.08.2022

Тренерот на најтрофејниот македонски карате клуб Макпетрол, долгогодишен селектор на карате репрезентацијата на Македонија и член на Извршниот одбор на карате федерацијата прв крена глас против работата на федерацијата и обвини за приватизација на ...

Реакција од Д-р. Бошко Заборски, тренер на македонскиот најтрофеен карате клуб „Макпетрол“-Скопје

А1 On - 10.08.2022

Со овој допис сакам да ја информирам македонската спортска јавност и македонските спортски институции: Агенцијата за млади и спорт, Македонскиот олимписки комитет (МОК) и сите клубови кои се членови на Карате федерацијата на Република Северна ...

Реакција од д-р Бошко Заборски, тренер на македонскиот најтрофеен карате клуб „Макпетрол“ – Скопје

Слободен Печат - 10.08.2022

Со овој допис сакам да ја информирам македонската спортска јавност и македонските спортски институции: Агенцијата за млади и спорт, Македонскиот олимписки комитет (МОК) и сите клубови кои се членови на Карате федерацијата на Република Северна ...

Заборски: Не се согласувам со Правилникот за работа и избор на државни репрезентации во карате

еМагазин - 10.08.2022

Со овој допис сакам да ја информирам македонската спортска јавност и македонските спортски институции: Агенцијата за млади и спорт, Македонскиот олимписки комитет (МОК) и сите клубови кои се членови на Карате федерацијата на Република Северна ...

Реакција од д-р Бошко Заборски, тренер на македонскиот најтрофеен карате клуб „Макпетрол“ – Скопје

Денар - 10.08.2022

“Со овој допис сакам да ја информирам македонската спортска јавност и македонските спортски институции: Агенцијата за млади и спорт, Македонскиот олимписки комитет (МОК) и сите клубови кои се членови на Карате федерацијата на Република Северна ...

Заборски: Изгласаниот правилник за репрезентациите ја нарушува рамнотежата во КФМ

Н.Македонија - 10.08.2022

Тренерот на најтрофејниот македонски карате клуб Макпетрол од Скопје, Бошко Заборски, преку отворено писмо до јавноста се спротивстави на изгласаниот правилник за работата и изборот на државните репрезентации.

Реакција од Д-р Бошко Заборски, тренер на македонскиот најтрофеен карате клуб „МАКПЕТРОЛ“ – СКОПЈЕ

Опсервер - 10.08.2022

Со овој допис сакам да ја информирам македонската спортска јавност и македонските спортски институции: Агенцијата за млади и спорт, Македонскиот олимписки комитет (МОК) и сите клубови кои се членови на Карате федерацијата на Република Северна ...