TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дел од Сопиште денеска без вода

Нова ТВ - 23.09.2021

Дел од жителите на Сопиште денеска од 11:30 часот имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје, корисниците се без вода поради изведување водоводен приклучок на улиците „22“ и „32“ во ...

Без вода корисниците од Долно Лисиче

Вечер Прес - 23.09.2021

Прекин на водоснабдувањето денеска од 10:00 часот ќе имаат корисниците од Долно Лисиче. Јавното претпријатое „Водовод и канализација“ информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради дефект на улица „2/30“, во Долно ...

Без вода дел од Кисела Вода

Слободен Печат - 23.09.2021

Прекин на водоснабдувањето денеска ќе имаат дел од корисниците од општина Кисела Вода. Поради дефект на приклучна цевка на булевар „Борис Трајковски“ бб, без вода од 9.20 часот ќе бидат корисниците на старата мрежа од улиците „Јабланица“, „Саса“ и ...

Без вода дел од Кисела Вода

Канал5 - 23.09.2021

Прекин на водоснабдувањето денеска ќе имаат дел од корисниците од општина Кисела Вода. Поради дефект на приклучна цевка на булевар „Борис Трајковски" бб, без вода од 9:20 часот ќе бидат корисниците на старата мрежа од улиците „Јабланица", „Саса" и ...

Без вода дел од Кисела Вода и Капиштец

Вечер Прес - 23.09.2021

Прекин на водоснабдувањето денеска ќе имаат дел од корисниците од општина Кисела Вода. Поради дефект на приклучна цевка на булевар „Борис Трајковски“, бб, без вода од 9:20 часот ќе бидат корисниците на старата мрежа од улиците „Јабланица“, „Саса“ и ...

Прекин на водоснабдувањето денеска ќе има во делови од општина Кисела Вода

24Инфо - 23.09.2021

Прекин на водоснабдувањето денеска ќе имаат дел од корисниците од општина Кисела Вода. Поради дефект на приклучна цевка на булевар „Борис Трајковски“ бб, без вода од 9.20 часот ќе бидат корисниците на старата мрежа од улиците „Јабланица“, „Саса“ и ...

Денеска без вода делови од Кисела Вода

Скопје инфо - 23.09.2021

Прекин на водоснабдувањето денеска ќе имаат дел од корисниците од општина Кисела Вода. Поради дефект на приклучна цевка на булевар „Борис Трајковски“ бб, без вода од 9.20 часот ќе бидат корисниците на старата мрежа од улиците „Јабланица“, „Саса“ и ...

Дел од Сопиште денеска без вода

Канал5 - 23.09.2021

Дел од жителите на Сопиште денеска од 11:30 часот имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти Јавното претпријатие „Водовод и канализација" – Скопје, корисниците се без вода поради изведување водоводен приклучок на улиците „22" и „32" во ...

Дел од Сопиште денеска без вода

Опсервер - 23.09.2021

– Дел од жителите на Сопиште денеска од 11:30 часот имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје, корисниците се без вода поради изведување водоводен приклучок на улиците „22“ и „32“ во ...

Прекин во водоснабдувањето има во Сопиште и Долно Лисиче

24Инфо - 23.09.2021

Дел од жителите на Сопиште денеска од 11:30 часот имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје, корисниците се без вода поради изведување водоводен приклучок на улиците „22“ и „32“ во ...

Дел од Сопиште и Долно Лисиче денеска без вода

Вечер Прес - 23.09.2021

Дел од жителите на Сопиште денеска од 11:30 часот имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопштија од јавното претпријатие „Водовод и канализација“, корисниците се без вода поради изведување водоводен приклучок на улиците: „22“ и „32“, во ...

Без вода дел од Кисела Вода

MakPress - 23.09.2021

Прекин на водоснабдувањето денеска ќе имаат дел од корисниците од општина Кисела Вода. Поради дефект на приклучна цевка на булевар „Борис Трајковски“ бб, без вода од 9.20 часот ќе бидат корисниците на старата мрежа од улиците „Јабланица“, „Саса“ и ...

Без вода корисниците од Долно Лисиче

MakPress - 23.09.2021

Прекин на водоснабдувањето денеска од 10:00 часот ќе имаат корисниците од Долно Лисиче. Јавното претпријатое „Водовод и канализација“ информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради дефект на улица „2/30“, во Долно ...

Дел од Сопиште денеска без вода

MakPress - 23.09.2021

Дел од жителите на Сопиште денеска од 11:30 часот имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје, корисниците се без вода поради изведување водоводен приклучок на улиците „22“ и „32“ во ...

Од расипаните и оштетени чешмички неконтролирано се троши вода

Слободен Печат - 22.09.2021

Од година во година потрошувачката на пивка вода во Скопје се зголемува. Причини за тоа се трошењето вода за основните потреби на домаќинствата, за наводнување на дворовите и бавчите, но и поради одржувањето на јавното градско зеленило во главниот ...

Прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

Слободен Печат - 22.09.2021

Поради реконструкција ф-3/4 во близина на стара чешма, без вода денеска ќе бидат корисниците на дел од улиците „Борис Трајковски“ и „Христо Татарчев“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9.00 часот до завршување со активностите, соопшти ЈП Водовод ...

Внимание: Оваа скопска населба денеска ќе биде без вода

Press24 - 22.09.2021

Поради реконструкција ф-3/4 “ во близина на стара чешма, без вода денеска ќе бидат корисниците на дел од улиците „Борис Трајковски“ и „Христо Татарчев“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со активностите, соопшти ЈП ...

Без вода две поголеми улици во Кисела Вода

Скопје инфо - 22.09.2021

Поради реконструкција на ф-3/4 , во близина на стара чешма, без вода денеска ќе бидат корисниците на дел од улиците „Борис Трајковски“ и „Христо Татарчев“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со активностите, соопштија од ...