TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Британски експерти: Koронавирусот до пролетта ќе биде како настинка

Press24 - 23.09.2021

Генетичарот и имунолог Џон Бел од Универзитетот „Оксфорд“ рече дека до пролетта в година коронавирусот може да изгледа како настинка бидејќи нашиот имунитет станува посилен поради вакцините и изложеноста на вирусот.

Koронавирусот до пролет ќе биде како настинка во Велика Британија, велат некои експерти

24Инфо - 23.09.2021

Генетичарот и имунолог Џон Бел од Универзитетот „Оксфорд“ рече дека до пролетта в година коронавирусот може да изгледа како настинка бидејќи нашиот имунитет станува посилен поради вакцините и изложеноста на вирусот.

Британски експерти: Koронавирусот до пролет ќе биде како настинка во Велика Британија

Денар - 23.09.2021

Генетичарот и имунолог Џон Бел од Универзитетот „Оксфорд“ рече дека до пролетта в година коронавирусот може да изгледа како настинка бидејќи нашиот имунитет станува посилен поради вакцините и изложеноста на вирусот.

Koронавирусот до пролет ќе биде како настинка во Велика Британија

Н.Македонија - 23.09.2021

Генетичарот и имунолог Џон Бел од Универзитетот Оксфорд рече дека до пролетта следната година, коронавирусот може да изгледа како настинка, бидејќи нашиот имунитет станува посилен поради вакцините и изложеноста на вирусот.

Koронавирусот до пролет ќе биде како настинка во Велика Британија, велат некои експерти

MTM - 23.09.2021

Генетичарот и имунолог Џон Бел од Универзитетот „Оксфорд“ рече дека до пролетта в година коронавирусот може да изгледа како настинка бидејќи нашиот имунитет станува посилен поради вакцините и изложеноста на вирусот.

Koронавирусот до пролет ќе биде како настинка во Велика Британија, велат некои експерти

Точка - 23.09.2021

Генетичарот и имунолог Џон Бел од Универзитетот „Оксфорд“ рече дека до пролетта в година коронавирусот може да изгледа како настинка бидејќи нашиот имунитет станува посилен поради вакцините и изложеноста на вирусот.

Ковид-19 би можел да стане како настинка до пролет, велат научниците што ја создадоа вакцината на Оксфорд

Сакам да кажам - 23.09.2021

Ковид-19 би можел да стане како обична настинка до следната пролет, како што имунитетот на луѓето се засилува со вакцините и изложеноста на вирусот, сметаат водечките британски експерти за заразни болести.

Џон Бел, имунолог од Универзитетот „Оксфорд“: До идната пролет коронавирусот може да изгледа како настинка

Zoom - 24.09.2021

Генетичарот и имунолог Џон Бел од Универзитетот „Оксфорд“ рече дека до пролетта в година коронавирусот може да изгледа како настинка бидејќи нашиот имунитет станува посилен поради вакцините и изложеноста на вирусот.

КОВИД ДО ПРОЛЕТ ЌЕ БИДЕ КАКО НАСТИНКА, тврдат научници

Вечер Прес - 24.09.2021

Генетичарот и имунолог Џон Бел од Универзитетот „Оксфорд“ рече дека до пролетта 2022 година коронавирусот може да изгледа како настинка бидејќи нашиот имунитет станува посилен поради вакцините и изложеноста на вирусот.

Џон Бел, имунолог од Универзитетот „Оксфорд“: До идната пролет коронавирусот може да изгледа како настинка

Република - 23.09.2021

Генетичарот и имунолог Џон Бел од Универзитетот „Оксфорд“ рече дека до пролетта в година коронавирусот може да изгледа како настинка бидејќи нашиот имунитет станува посилен поради вакцините и изложеноста на вирусот.