TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Неколку милениуми подоцна: Комета видлива со голо око ќе помине покрај Земјата

Кајгана - 06.04.2020

Љубителите на астрономијата наскоро ќе имаат можност да погледнат вистински небесен спектакл. Древна комета која не била видена во близина на Земјата илјадници години наскоро ќе намине во нашиот дел од галактичката вселена.

Се враќа „отровната комета“ – последен пат нè посетила кога Египќаните ги граделе пирамидите

+инфо - 06.04.2020

Љубителите на астрологијата наскоро ќе можат да уживаат во еден голем спектакл, бидејќи древната комета која илјадници години не е видена во близина на Земјата, за скоро време ќе помине покрај нашата планета.

Пристигнува ‘отровната комета’ – последен пат нè посетила кога Египќаните ги граделе големите пирамиди

Точка - 06.04.2020

Кометата на 27-ми мај ќе помине покрај Земјата на оддалеченост од околу 117 милиони километри. Љубителите на астрономијата наскоро ќе можат да видат голем спектакл, затоа што древната комета која што не е видена во близина на Земјата илјадници ...

Пристигнува „отровната комета“- последен пат нè посетила кога Египќаните ги граделе големите пирамиди

Курир - 06.04.2020

Кометата на 27-ми мај ќе помине покрај Земјата на оддалеченост од околу 117 милиони километри. Љубителите на астрономијата наскоро ќе можат да видат голем спектакл, затоа што древната комета која што не е видена во близина на Земјата илјадници ...

Пристигнува ‘отровната комета’ – последен пат нè посетила кога Египќаните ги граделе големите пирамиди

USB - 06.04.2020

Кометата на 27-ми мај ќе помине покрај Земјата на оддалеченост од околу 117 милиони километри. Љубителите на астрономијата наскоро ќе можат да видат голем спектакл, затоа што древната комета која што не е видена во близина на Земјата илјадници ...