TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хоџа и Нуредини на средба со претставници на турската агенција за земјоделско осигурување ТАРСИМ

Бизнис Вести - 22.01.2021

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа и министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини остварија средба со претставници на турската агенција за земјоделско осигурување ТАРСИМ.

Турска техничка помош за воспоставување земјоделски осигурителен систем во земјава

MakPress - 21.01.2021

Земјава ќе добие техничка помош од Република Турција за воспоставување земјоделски осигурителен систем. Ова го договорија денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа и министерот за животна средина и просторно ...

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Хоџа и министерот за животна средина и просторно планирање, ...

Бизнис Вести - 21.01.2021

Климатските промени се наметнуваат како сериозна закана за земјоделското производство и потребен е организиран пристап за прилагодување, но и кон заштитата на земјоделските производи преку осигурување на истите.

Турска техничка помош за воспоставување земјоделски осигурителен систем во земјава

Frontline - 21.01.2021

Земјава ќе добие техничка помош од Република Турција за воспоставување земјоделски осигурителен систем. Ова го договорија денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа и министерот за животна средина и просторно ...

Турска техничка помош за воспоставување земјоделски осигурителен систем во земјава

Скопје инфо - 21.01.2021

Земјава ќе добие техничка помош од Република Турција за воспоставување земјоделски осигурителен систем. Ова го договорија денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа и министерот за животна средина и просторно ...

Хоџа и Нуредини на средба со претставници на турската агенција за земјоделско осигурување ТАРСИМ

24Инфо - 22.01.2021

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа и министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини остварија средба со претставници на турската агенција за земјоделско осигурување ТАРСИМ.

Хоџа и Нуредини на средба со претставници на турската агенција за земјоделско осигурување ТАРСИМ

Опсервер - 22.01.2021

– Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа и министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини остварија средба со претставници на турската агенција за земјоделско осигурување ТАРСИМ.

Хоџа и Нуредини на средба со претставници на турската агенција ТАРСИМ: Воспоставување на систем на земјоделско ...

Слободен Печат - 22.01.2021

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа и министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини остварија средба со претставници на турската агенција за земјоделско осигурување ТАРСИМ .

Хоџа и Нуредини на средба со претставници на турската агенција за земјоделско осигурување ТАРСИМ

Бриф - 22.01.2021

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа и министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини остварија средба со претставници на турската агенција за земјоделско осигурување ТАРСИМ.

Хоџа и Нуредини на средба со претставници на турската агенција за земјоделско осигурување ТАРСИМ

MakPress - 22.01.2021

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа и министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини остварија средба со претставници на турската агенција за земјоделско осигурување ТАРСИМ.

Хоџа и Нуредини на средба со претставници на турската агенција за земјоделско осигурување ТАРСИМ

Вечер Прес - 22.01.2021

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа и министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини остварија средба со претставници на турската агенција за земјоделско осигурување ТАРСИМ.