TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФБИ ги проверува сите 25.000 членови на Националната гарда што ќе ја обезбедуваат инаугурацијата на Бајден поради страв ...

Сакам да кажам - 18.01.2021

ФБИ ги проверува сите 25.000 припадници на Националната гарда кои пристигнуваат во Вашингтон за инаугурацијата на Џо Бајден, откако официјални лица од армијата изразија загриженост за можен внатрешен напад или закана, дури и од редовите на самото ...

ФБИ ги проверува припадниците на Националната гарда поради страв од внатрешен напад

Независен - 18.01.2021

САД – Американски експерти за безбедност се загрижени за можен „внатрешен напад“ или закана што може да дојде од припадниците на службата кои ќе бидат задолжени за чување на новоизбраниот претседател на САД Џо Бајден за време на инаугурацијата на 20 ...

Тензично во Вашингтон: Масовна проверка на војниците во пресрет на инаугурацијата, ФБИ посебно стравува од една ...

Точка - 18.01.2021

ФБИ ги проверува сите 25 илјади војници на Националната гарда кои ќе пристигнат во Вашингтон на инаугурацијата на новоизбраниот американски претседател Џо Бајден поради стравување од напад организиран „од внатре“.

ФБИ ги проверува припадниците на Националната гарда поради страв од внатрешен напад

Опсервер - 18.01.2021

– Американски експерти за безбедност се загрижени за можен „внатрешен напад“ или закана што може да дојде од припадниците на службата кои ќе бидат задолжени за чување на новоизбраниот претседател на САД Џо Бајден за време на инаугурацијата на 20 ...

ФБИ ги проверува припадниците на Националната гарда поради страв од внатрешен напад

Курир - 18.01.2021

Американски експерти за безбедност се загрижени за можен „внатрешен напад“ или закана што може да дојде од припадниците на службата кои ќе бидат задолжени за чување на новоизбраниот претседател на САД, Џо Бајден за време на инаугурацијата на 20 ...

ФБИ ги проверува припадниците на Националната гарда поради страв од внатрешен напад

24Инфо - 18.01.2021

Американски експерти за безбедност се загрижени за можен „внатрешен напад” или закана што може да дојде од припадниците на службата кои ќе бидат задолжени за чување на новоизбраниот претседател на САД Џо Бајден за време на инаугурацијата на 20 ...

ФБИ ги проверува припадниците на Националната гарда, стравува од внатрешен напад

Нетпрес - 18.01.2021

Американски експерти за безбедност се загрижени за можен „внатрешен напад“ или закана што може да дојде од припадниците на службата кои ќе бидат задолжени за чување на новоизбраниот претседател на САД, Џо Бајден за време на инаугурацијата на 20 ...