TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гран при на „Мал битолски Монмартр 2021“ за „Училиште 1955“ од Москва

Н.Македонија - 20.04.2021

По распишаниот меѓународен ликовен конкурс „Битола 2021“, во почетокот на септември минатата година, кој траеше до 20 февруари годинава, стручното жири на „Малиот битолски Монмартр 2021“ ги одреди наградените во повеќе категории.

Доделени наградите Гран При и почесната награда „Коста Хаџи Антоновски“ на “Мал Битолски Монмартр”

PressingTV - 20.04.2021

Добитник на наградата Гран -при 2021 е „School 1955“ од Москва, Рудија. Почесната награда „Коста Хаџи Антоновски“ за долгогодишно учество, соработка и придонес ќе ја понеси Теодолинда Паскоал од „Теоартис“, Евора, Португалија, а наградата „Проф.д-р ...

Доделени наградите Гран При и почесната награда „Коста Хаџи Антоновски“ на 40 “Мал Битолски Монмартр”

Тера - 19.04.2021

Добитник на наградата Гран -при 2021 е „School 1955“ од Москва, Рудија. Почесната награда „Коста Хаџи Антоновски“ за долгогодишно учество, соработка и придонес ќе ја понеси Теодолинда Паскоал од „Теоартис“, Евора, Португалија, а наградата „Проф.д-р ...

Наградата „Гран при“ на „Малиот битолски Монмартр“ патува за Русија

Н.Македонија - 19.04.2021

Стручното жири на годинашната ликовна колонија „Мал битолски Монмартр “ ги соопшти наградите за 2021 година. Добитник на наградата „Гран при” за 2021 година е училиштето „Сцхоол 1955” од Москва, Русија.

Почесна награда „Коста Хаџиантоновски” на „Мал битолски Монмартр“ за Теодолинда Паскоал од Португалија

PressingTV - 19.04.2021

По распишаниот меѓународниот ликовен конкурс “Битола 2021” кој беше распишан во почетокот на септември 2020 година, а траеше до 20 февруари 2021 година, стручното жири на “Малиот Битолски Монмартр 2021” ги одреди наградените во повеќе категории, ...