TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Континуиран интерес за купување станови, очекувања за намалување на цената нема

Опсервер - 09.08.2020

Скопје, 9 август 2020 () – Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се ...

Непродадени 6.436 нови станови, се градат уште 12.902

еМагазин - 09.08.2020

Во периодот април – јуни 2020 година, на целата територија на земјава се продадени 681 новоизградени станови што е за 38 станови помалку од првиот квартал во 2020 година, покажуваат податоците од регистарот на цени и закупнини.

Континуиран интерес за купување станови, очекувања за намалување на цената нема

Независен - 09.08.2020

Фото: Б. Грданоски Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се намали.

Континуиран интерес за купување станови, очекувања за намалување на цената нема

Либертас - 09.08.2020

Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се намали.

Пандемијата не ја намали цената на становите, нема ниту пад на продажбата за време на коронакризата

ММС - 09.08.2020

Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се намали.

Континуиран интерес за купување станови, нема очекувања за намалување на цената

Нетпрес - 09.08.2020

Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се намали.

Јакимовски: без градежништвото не може да се очекува развој на севкупната економија погодена од пандемијата

Бизнис Вести - 09.08.2020

Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се намали.

Не се очекува намалување на цените на становите

еМагазин - 09.08.2020

Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се намали.

Континуиран интерес за купување станови, очекувања за намалување на цената нема

Алсат-М - 09.08.2020

Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се намали.

Континуиран интерес за купување станови, очекувања за намалување на цената нема

Скопје инфо - 09.08.2020

Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се намали.

КОРОНА КРИЗАТА НЕ ГО СПЛАСНА ИНТЕРЕСОТ - станови се бараат, цената никако не паѓа

Фактор - 09.08.2020

Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се намали.

Интерес има и покрај кризата: Цената на становите нема да се намалува

Република - 09.08.2020

Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се намали.

Цената на становите нема да се намали

Вечер Прес - 09.08.2020

Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се намали.

Континуиран интерес за купување станови, очекувања за намалување на цената нема

Канал5 - 09.08.2020

Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се намали.

Намалување на цената на становите НЕМА ДА ИМА

Вечер - 09.08.2020

Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се намали.

ГРАДЕЖНА КОМОРА: Коронакризата не ја запре изградбата на станови, не паѓа ниту нивната цена, но ниту и интересот за ...

Денешен - 09.08.2020

Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се намали.

И во корона – кризата станови се бараат, а цените не се намалуваат

Локално - 09.08.2020

Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се намали.

Непродадени 6.436 нови станови, се градат уште 12.902

Магазин - 09.08.2020

Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се намали.

Интерес за купување нови станови има, но цените нема да паднат

Кајгана - 09.08.2020

Скопје, 9 август 2020 (МИА) – Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да ...

Континуиран интерес за купување станови, очекувања за намалување на цената нема

MakPress - 09.08.2020

Интересот за купување станови кај граѓаните е континуиран. Пад на продажбата на становите не е забележан ниту за време на коронакризата, а цената на становите е диктирана од квалитетот на градбата и таа не се очекува да се намали.