TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За само 9 месеци Градски Паркинг со приход над 2 милиони евра

24auto - 05.03.2021

Во исчекување на годишниот извештај за финансиското работење на ЈП Градски Паркинг кој треба да биде објавен овој месец, објавен е извештајот за првите девет месеци од 2020 година. “Во третиот квартал од годината, ЈП Градски Паркинг-Скопје оствари ...

Град Скопје направил набавки вредни 1.6 милиони евра за информатички услуги на системот за зонско паркирање

Курир - 04.03.2021

Јавното претпијатие Градски паркинг – Скопје за три претходни години, тековната 2021 година и дополнително за следната 2022 година направил набавки за фрапантни 99.120.000 милиони денари или 1.622.414 милиони евра за информатички услуги за одржување ...

Град Скопје: Отстранети 162 непрописно паркирани возила од јавните површини

Канал5 - 04.03.2021

Во текот на изминатата недела (24.02 - 03.03.2021 година) со специјалните возила пајак се подигнати 162 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила 25 се отстранети од зонските паркиралишта, а другите 137 ...

Отстранети 162 непрописно паркирани возила од јавните површини во Скопје

Слободен Печат - 04.03.2021

Во текот на изминатата недела со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 162 возила од јавните површини во Скопје. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 25 се отстранети од зонските паркиралишта, а другите 137 возила по ...

Отстранети 162 непрописно паркирани возила

Вечер Прес - 04.03.2021

Во текот на изминатата недела, од 24.02 до 03.03.2021 година, со специјалните возила пајак се подигнати 162 возила од јавните површини. Како што информираат од Градот, од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 25 се отстранети од ...

Отстранети 162 непрописно паркирани возила од јавните површини

MakPress - 04.03.2021

Во текот на изминатата недела (24.02 - 03.03.2021 година) со специјалните возила пајак се подигнати 162 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила 25 се отстранети од зонските паркиралишта, а другите 137 ...

За една недела отстранети 162 непрописно паркирани возила од јавните површини

24Инфо - 04.03.2021

Во текот на изминатата недела (24.02 – 03.03.2021 година) со специјалните возила пајак се подигнати 162 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила 25 се отстранети од зонските паркиралишта, а другите 137 ...