TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Американската војска основаше нова агенција која ќе ги следи НЛО

Иновативност - 28.11.2021

Америкаското Министерство за одбрана пред неколку дена најави основање на работна група која ќе ги собира и ќе ги проучува извештаите и сведоштвата за НЛО. Одлуката за основањето стигна откако повеќе американски законодавци ја истакнаа нужноста од ...

Пентагон формираше уред за проучување на НЛО

4NEWS - 28.11.2021

Пентагон соопшти дека формирал уред за собирање и проучување на информации за неидентификувани летечки објекти (НЛО) видени од различни гранки на американската војска. Оваа „Координирана воздушна група за идентификација и управување“ или AOIMSG ја ...

Американската војска основаше нова агенција која ќе ги следи НЛО

Zoom - 29.11.2021

Америкаското Министерство за одбрана пред неколку дена најави основање на работна група која ќе ги собира и ќе ги проучува извештаите и сведоштвата за НЛО. Одлуката за основањето стигна откако повеќе американски законодавци ја истакнаа нужноста од ...