TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сите зборуваат за Токио 2020, а што ќе биде со Пекинг 2022?

Вечер - 08.04.2020

Организациониот одбор на Зимските олимписки игри во Пекинг, во 2022 година, објави дека ќе направи детална анлиза како ќе влијае одлуката на нивните планови Летните олимписки игри во Токио да се одржат една година подоцна заради пандемијата со ...

Олимпискиот пламен е повлечен од јавноста

TopSport - 08.04.2020

Јапонците го повлекоа од јавноста олимпискиот факел пламен пандемијата со коронавирусот. Олимписките игри во Токио се одложени и ќе се одржат во 2021 година. Олимпискиот пламен пристигна во Јапонија од Грција на 26 март.

Олимпискиот пламен повлечен од јавноста, се чува на тајна локација

Кумановски м. - 08.04.2020

Олимпискиот пламен за Игрите во Токио пристигна во Јапонија на 26 март од Грција, а откако беше решено Олимпијадата да биде одложена за следната година поради коронавирусот, организаторите го изложија во Фукушима, каде треба да биде до крајот на ...

Сите учесници на Олимпијадата во Токио ќе бидат познати во јуни 2021 година

+инфо - 07.04.2020

Меѓународниот олимписки комитет (ИОК) го објави ажурираниот рок за квалификацискиот период за спортисти на Олимпијадата во Токио, што ќе се одржи следното лето. Ова ќе се случи на 29 јуни 2021 година.

Сите учесници на Олимпијадата во Токио ќе бидат познати на 29 јуни 2021 година

Опсервер - 07.04.2020

Лозана, 7 април 2020 () – Меѓународниот олимписки комитет (ИОК) го објави ажурираниот рок за квалификацискиот период за спортисти на Олимпијадата во Токио, што ќе се одржи следното лето. Ова ќе се случи на 29 јуни 2021 година.

Сите учесници на Олимпијадата во Токио ќе бидат познати на 29 јуни 2021 година

Кајгана - 07.04.2020

Меѓународниот олимписки комитет (ИОК) го објави ажурираниот рок за квалификацискиот период за спортисти на Олимпијадата во Токио, што ќе се одржи следното лето. Ова ќе се случи на 29 јуни 2021 година.

Сите учесници на Олимпијадата во Токио ќе бидат познати на 29 јуни 2021 година

Локално - 07.04.2020

Меѓународниот олимписки комитет (ИОК) го објави ажурираниот рок за квалификацискиот период за спортисти на Олимпијадата во Токио, што ќе се одржи следното лето. Ова ќе се случи на 29 јуни 2021 година.

Сите учесници на Олимпијадата во Токио ќе бидат познати на 29 јуни 2021 година

IPON - 07.04.2020

Меѓународниот олимписки комитет (ИОК) го објави ажурираниот рок за квалификацискиот период за спортисти на Олимпијадата во Токио, што ќе се одржи следното лето. Ова ќе се случи на 29 јуни 2021 година.

Сите учесници на Олимпијадата во Токио ќе бидат познати на 29 јуни 2021 година

Нетпрес - 07.04.2020

Меѓународниот олимписки комитет (ИОК) го објави ажурираниот рок за квалификацискиот период за спортисти на Олимпијадата во Токио, што ќе се одржи следното лето. Ова ќе се случи на 29 јуни 2021 година.

Сите учесници на Олимпијадата во Токио ќе бидат познати на 29 јуни 2021 година

Либертас - 07.04.2020

Меѓународниот олимписки комитет (ИОК) го објави ажурираниот рок за квалификацискиот период за спортисти на Олимпијадата во Токио, што ќе се одржи следното лето. Ова ќе се случи на 29 јуни 2021 година.

Сите учесници на Олимпијадата во Токио ќе бидат познати на 29 јуни 2021 година

А1 On - 07.04.2020

Меѓународниот олимписки комитет (ИОК) го објави ажурираниот рок за квалификацискиот период за спортисти на Олимпијадата во Токио, што ќе се одржи следното лето. Ова ќе се случи на 29 јуни 2021 година.

Сите учесници на Олимпијадата во Токио ќе бидат познати на 29 јуни 2021 година

MakPress - 07.04.2020

Меѓународниот олимписки комитет (ИОК) го објави ажурираниот рок за квалификацискиот период за спортисти на Олимпијадата во Токио, што ќе се одржи следното лето. Ова ќе се случи на 29 јуни 2021 година.

ЛОИ: Сите учесници во Токио ќе бидат познати на 29 јуни 2021 година

Денешен - 07.04.2020

Меѓународниот олимписки комитет (ИОК) го објави ажурираниот рок за квалификацискиот период за спортисти на Олимпијадата во Токио, што ќе се одржи следното лето. Ова ќе се случи на 29 јуни 2021 година.

Сите учесници на Олимпијадата ќе бидат познати во 2021 година

Слободен Печат - 07.04.2020

Сите учесници ќе ги дознаеме официјално на 29 јуни 2021 година, а системот за квалификации ќе биде доставен до ИОК до крајот на овој месец. Објавен е ажурираниот рок за квалификацискиот период за учество на Олимпијадата во Токио која п оради ...

Олимпискиот пламен далеку од очите на јавноста, не се знае кога повторно ќе се појави

Макфакс - 08.04.2020

Олимпискиот пламен за игрите во Токио денеска беше повлечен од јавноста во Јапонија, поради пандемијата со коронавирус. Пламенот пристигна во Јапонија на 26 март од Грција, а откако Олимписките игри во Токио беа одложени за следната година поради ...

Олимпискиот пламен далеку од очите на јавноста, не се знае кога повторно ќе се појави

Н.Македонија - 08.04.2020

Олимпискиот пламен за игрите во Токио денеска беше повлечен од јавноста во Јапонија, поради пандемијата со коронавирус. Пламенот пристигна во Јапонија на 26 март од Грција, а откако Олимписките игри во Токио беа одложени за следната година поради ...

Олимпискиот пламен далеку од очите на јавноста, не се знае кога повторно ќе се појави

Точка - 08.04.2020

Олимпискиот пламен за игрите во Токио денеска беше повлечен од јавноста во Јапонија, поради пандемијата со коронавирус. Пламенот пристигна во Јапонија на 26 март од Грција, а откако Олимписките игри во Токио беа одложени за следната година поради ...

Олимпискиот пламен е повлечен од јавноста

Макфакс - 08.04.2020

Јапонците го повлекоа од јавноста олимпискиот факел пламен пандемијата со коронавирусот. Олимписките игри во Токио се одложени и ќе се одржат во 2021 година. Олимпискиот пламен пристигна во Јапонија од Грција на 26 март.

Олимпискиот пламен повлечен од Токио

Тера - 08.04.2020

Јапонците го повлекоа од јавноста олимпискиот факел пламен пандемијата со коронавирусот. Олимписките игри во Токио се одложени и ќе се одржат во 2021 година. Олимпискиот пламен пристигна во Јапонија од Грција на 26 март.