TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Берлин и Париз ќе му дадат безусловно зелено светло на Скопје, условно на Тирана

360 степени - 20.09.2019

Експертот на берлинскиот Совет за политики на демократизација, Бодо Вебер, организацијата која прва, во јуни ја објави информацијата дека европскиот пат на Скопје ќе биде колатерална жртва на судирот меѓу СДП и ЦСУ, во интервју за EWB е сигурен дека ...

Берлин и Париз ќе му дадат безусловно зелено светло на Скопје, условно на Тирана

Либертас - 20.09.2019

Експертот на берлинскиот Совет за политики на демократизација, Бодо Вебер, организацијата која прва, во јуни ја објави информацијата дека европскиот пат на Скопје ќе биде колатерална жртва на судирот меѓу СДП и ЦСУ, во интервју за EWB е сигурен дека ...

Берлин и Париз ќе му дадат безусловно зелено светло на Скопје, условно на Тирана

iPortal - 20.09.2019

Eкспертот на берлинскиот Совет за политики на демократизација, Бодо Вебер, организацијата која прва, во јуни ја објави информацијата дека европскиот пат на Скопје ќе биде колатерална жртва на судирот меѓу СДП и ЦСУ, во интервју за EWB е сигурен дека ...