TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Ноември со Јулијана Величковска“: Разговор, поетско читање, проекција на поетски филм в сабота во „Буква“

Република - 25.11.2022

Младинското здружение „Култура Бета“ во рамки на „Ноември со Јулијана Величковска“ организира книжевна дружба со поетесата Јулијана Величковска што ќе се одржи во сабота (26 ноември) во кафе-книжарницата „Буква“ со почеток во 20:00 часот.

Книжевна дружба со Јулијана Величковска во сабота во „Буква“

Екран - 25.11.2022

Во рамки на „Ноември со Јулијана Величковска“ неформалното младинско здружение „Култура Бета“ ја најавува книжевната дружба со Јулијана Величковска. Настанот ќе се одржи на 26 ноември во кафе-книжарницата „Буква“ со почеток во 20 часот.

Книжевно дружење со Јулијана Величковска во кафе-книжарницата „Буква“

Радио МОФ - 25.11.2022

Утре (26 ноември) во во кафе-книжарницата „Буква“ со почеток во 20 часот неформалното младинско здружение „Култура Бета“ најавува книжевната дружба со Јулијана Величковска . Присутните на настанот ќе можат да проследат разговор посветен на делата и ...

Книжевна дружба со Јулијана Величковска

Опсервер - 26.11.2022

– Во рамки на „Ноември со Јулијана Величковска“ неформалното младинско здружение „Култура Бета“ ја најавува книжевната дружба со Јулијана Величковска. Во кафе-книжарницата „Буква“ вечер, со почеток во 20 часот, присутните ќе можат да проследат ...

Книжевна дружба со Јулијана Величковска

Скопје инфо - 26.11.2022

Во рамки на „Ноември со Јулијана Величковска“ неформалното младинско здружение „Култура Бета“ ја најавува книжевната дружба со Јулијана Величковска. Во кафе-книжарницата „Буква“ вечер, со почеток во 20 часот, присутните ќе можат да проследат ...

Книжевна дружба со Јулијана Величковска

MakPress - 26.11.2022

Во рамки на „Ноември со Јулијана Величковска“ неформалното младинско здружение „Култура Бета“ ја најавува книжевната дружба со Јулијана Величковска. Во кафе-книжарницата „Буква“ вечер, со почеток во 20 часот, присутните ќе можат да проследат ...

Книжевна дружба со Јулијана Величковска

Вечер Прес - 26.11.2022

Во рамки на „Ноември со Јулијана Величковска“ неформалното младинско здружение „Култура Бета“ ја најавува книжевната дружба со Јулијана Величковска. Во кафе-книжарницата „Буква“ вечер, со почеток во 20 часот, присутните ќе можат да проследат ...

„Култура Бета“ организира книжевно дружење со поетесата Јулијана Величковска во „Буква“

Слободен Печат - 26.11.2022

Неформалното младинско здружение „Култура Бета“ го најави книжевното дружење со Јулијана Величковска. Настанот ќе се одржи на 26 ноември, во кафе-книжарницата „Буква“, со почеток во 20 часот.