TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Peanut – новиот пријател на Мицотакис, премиерската палата во Атина посвои бездомно куче

Слободен Печат - 18.04.2021

Премиерската палата во Атина од денеска има нов жител, кучето Peanut, кое грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис и неговите соработници решија да го вдомат, јави дописничката на МИА од Атина. – И вака некако Peanut влезе во нашиот живот! Нè избра кога ...

Peanut – новиот пријател на Мицотакис, премиерската палата во Атина посвои бездомно куче

Опсервер - 18.04.2021

– Премиерската палата во Атина од денеска има нов жител, кучето Peanut, кое грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис и неговите соработници решија да го вдомат, јави дописничката на МИА од Атина.

Peanut – новиот пријател на Мицотакис, премиерската палата во Атина посвои бездомно куче

Денешен - 18.04.2021

Премиерската палата во Атина од денеска има нов жител, кучето Peanut, кое грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис и неговите соработници решија да го вдомат, јави дописничката на МИА од Атина. -И вака некако Peanut влезе во нашиот живот! Нè избра кога ...

Peanut – новиот пријател на Мицотакис, премиерската палата во Атина посвои бездомно куче

Либертас - 18.04.2021

– Премиерската палата во Атина од денеска има нов жител, кучето Peanut, кое грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис и неговите соработници решија да го вдомат, јави дописничката на МИА од Атина.

Peanut – новиот пријател на Мицотакис, премиерската палата во Атина посвои бездомно куче

24Инфо - 18.04.2021

Премиерската палата во Атина од денеска има нов жител, кучето Peanut, кое грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис и неговите соработници решија да го вдомат, јави дописничката на МИА од Атина. -И вака некако Peanut влезе во нашиот живот! Нè избра кога ...

„Отворете ги прегратките и спасете бездомно животно“, порача Мицотакис откако вдоми куче во премиерската палата

Вечер Прес - 18.04.2021

Премиерската палата во Атина од денеска има нов жител, кучето Peanut, кое грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис и неговите соработници решија да го вдомат, јави дописничката на МИА од Атина. -И вака некако Peanut влезе во нашиот живот! Нè избра кога ...

Peanut – новиот пријател на Мицотакис, премиерската палата во Атина посвои бездомно куче

Press24 - 18.04.2021

Премиерската палата во Атина од денеска има нов жител, кучето Peanut, кое грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис и неговите соработници решија да го вдомат, јави дописничката на МИА од Атина. – И вака некако Peanut влезе во нашиот живот! Нè избра кога ...

Peanut – новиот пријател на Мицотакис, премиерската палата во Атина посвои бездомно куче

MakPress - 18.04.2021

Премиерската палата во Атина од денеска има нов жител, кучето Peanut, кое грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис и неговите соработници решија да го вдомат, јави дописничката на МИА од Атина. -И вака некако Peanut влезе во нашиот живот! Нè избра кога ...

Peanut – новиот пријател на Мицотакис, премиерската палата во Атина посвои бездомно куче

Frontline - 18.04.2021

Премиерската палата во Атина од денеска има нов жител, кучето Peanut, кое грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис и неговите соработници решија да го вдомат, јави дописничката на МИА од Атина. -И вака некако Peanut влезе во нашиот живот! Нè избра кога ...