TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дачиќ: Не и честитавме на Македонија бидејќи нема што да се честита

Макфакс - 20.06.2018

Министерот за надворешни работи на Србија, Ивица Дачиќ изјави дека Србија не и честитала на Македонија за договорот за решавање на спорот со Грција околу името, бидејќи нема што да се честита, пренесе „Б92“.

Дачиќ: Не честитавме, но имаме позитивно мислење за договорот

А1 On - 20.06.2018

Министерот за надворешни работи на Србија Ивица Дачиќ, изјави дека Србија не и честитала на Македонија за Договорот за решавање на спорот со Грција, бидејќи нема што да се честита, пренесува Бета. – Не честитавме бидејќи немаме што да честитаме.

Србија сака да лобира кај Трамп: Отвори се, Бела куќо

Deutsche Welle - 19.06.2018

Половина милион долари ги отвораат вратите на Белата куќа - најнова иницијатива на српската дипломатија? Министерот за надворешни работи Ивица Дачиќ смета дека тие пари обезбедуваат пристап до Доналд Трамп.

Дачиќ: Не и честитавме на Македонија бидејќи нема што да се честита

Точка - 20.06.2018

Министерот за надворешни работи на Србија, Ивица Дачиќ изјави дека Србија не и честитала на Македонија за договорот за решавање на спорот со Грција околу името, бидејќи нема што да се честита, пренесе „Б92“.

Дачиќ за договорот со Грција: Посакуваме среќа, ама нема што да се честита

+инфо - 20.06.2018

Министерот за надворешни работи на Србија Ивица Дачиќ, изјави дека Србија не и честитала на Македонија за Договорот за решавање на спорот со Грција, бидејќи нема што да се честита, пренесува Бета.

Дачиќ: Србија е подготвена да плати половина милион долари за средба со Трамп

Макфакс - 19.06.2018

Не го ставаме под сомнеж прашањето дали треба да се ангажира некој за да лобира за интересите на Србија во САД, изјави за „Политика“, шефот на српската дипломатија, Ивица Дачиќ, кој смета дека половина милион долари би биле доволни да се организира ...

Дачиќ: Не честитавме, имаме позитивно мислење за договорот

Независен - 20.06.2018

Министерот за надворешни работи на Србија Ивица Дачиќ, изјави дека Србија не и честитала на Македонија за Договорот за решавање на спорот со Грција, бидејќи нема што да се честита, пренесува Бета. - Не честитавме бидејќи немаме што да честитаме.

Дачиќ: Србија е подготвена да плати половина милион долари за средба со Трамп

Точка - 19.06.2018

Не го ставаме под сомнеж прашањето дали треба да се ангажира некој за да лобира за интересите на Србија во САД, изјави за „Политика“, шефот на српската дипломатија, Ивица Дачиќ, кој смета дека половина милион долари би биле доволни да се организира ...

Дачиќ: Немаме што да честитаме, но имаме позитивно мислење за договорот

1tv - 20.06.2018

Министерот за надворешни работи на Србија Ивица Дачиќ, изјави дека Србија не и честитала на Македонија за Договорот за решавање на спорот со Грција, бидејќи нема што да се честита, пренесува Бета. – Не честитавме бидејќи немаме што да честитаме.

Дачиќ: Србија е подготвена да плати 500.000 долари за средба со Трамп

Денар - 19.06.2018

„Не го ставаме под сомнеж прашањето дали треба да се ангажира некој за да лобира за интересите на Србија во САД“, изјави за „ Политика “, шефот на српската дипломатија, Ивица Дачиќ, кој смета дека половина милион долари би биле доволни да се ...

Дачиќ: Не честитавме, имаме позитивно мислење за договорот

Стандард - 20.06.2018

Министерот за надворешни работи на Србија Ивица Дачиќ, изјави дека Србија не и честитала на Македонија за Договорот за решавање на спорот со Грција, бидејќи нема што да се честита, пренесува Бета. – Не честитавме бидејќи немаме што да честитаме.

Дачиќ: Србија е подготвена да плати половина милион долари за средба со Трамп

Sky - 19.06.2018

Не го ставаме под сомнеж прашањето дали треба да се ангажира некој за да лобира за интересите на Србија во САД, изјави за „Политика“, шефот на српската дипломатија, Ивица Дачиќ, кој смета дека половина милион долари би биле доволни да се организира ...

Дачиќ: Не честитавме за договорот бидејќи нема што да се честита

Press24 - 20.06.2018

Министерот за надворешни работи на Србија Ивица Дачиќ, изјави дека Србија не и честитала на Македонија за Договорот за решавање на спорот со Грција, бидејќи нема што да се честита, пренесува Бета. - Не честитавме бидејќи немаме што да честитаме.

Дачиќ: Србија е подготвена да плати половина милион долари за средба со Трамп

Слободен Печат - 19.06.2018

Не го ставаме под сомнеж прашањето дали треба да се ангажира некој за да лобира за интересите на Србија во САД, изјави шефот на српската дипломатија, Ивица Дачиќ, за „Политика“, кој смета дека половина милион долари би биле доволни да се организира ...

Дачиќ: Не честитавме бидејќи немаме што да честитаме

Н.Македонија - 20.06.2018

Министерот за надворешни работи на Србија Ивица Дачиќ, изјави дека Србија не и честитала на Македонија за Договорот за решавање на спорот со Грција, бидејќи нема што да се честита, пренесува Бета. – Не честитавме бидејќи немаме што да честитаме.

Дачиќ: Не честитавме, имаме позитивно мислење за договорот

CivilMedia - 20.06.2018

Министерот за надворешни работи на Србија Ивица Дачиќ, изјави дека Србија не и честитала на Македонија за Договорот за решавање на спорот со Грција, бидејќи нема што да се честита, пренесува Бета. – Не честитавме бидејќи немаме што да честитаме.

Дачиќ: Не честитавме за договорот бидејќи немаме што да честитаме

Фокус - 20.06.2018

Министерот за надворешни работи на Србија Ивица Дачиќ, изјави дека Србија не и честитала на Македонија за Договорот за решавање на спорот со Грција, бидејќи нема што да се честита, пренесува Бета. – Не честитавме бидејќи немаме што да честитаме.

Кој е ставот на Дачиќ за Договорот меѓу Атина и Скопје?

Фактор - 20.06.2018

Шефот на српската дипломатија, Ивица Дачиќ, изјави дека Србија не честитала на Македонија за Договорот за решавање на спорот со Грција, затоа што нема што да се честита, пренесува Бета . „Не честитавме бидејќи немаме што да честитаме.

Дачиќ: Не и честитавме на Македонија за договорот со Грција, бидејќи немаме што да честитаме

еМагазин - 20.06.2018

Министерот за надворешни работи на Србија Ивица Дачиќ, изјави дека Србија не и честитала на Македонија за Договорот за решавање на спорот со Грција, бидејќи нема што да се честита, пренесува Бета. - Не честитавме бидејќи немаме што да честитаме.