TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ:Скопје со денови е најзагаден град во Европа, власта не презема ништо

Макфакс - 10.12.2018

СДСМ донесе само црнила за државата и граѓаните. Скопје со денови е најзагаден град во Европа, а меѓу десетте најзагадени во светот. Проблем со загадениот воздух имаат и Битола, Струмица, Кочани, Куманово и други градови, но власта ништо не ...

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните се директна жртва на енормно загадениот воздух

24 Вести - 09.12.2018

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ обвинува дека власта и натаму на темата аерозагадување калкулира и собира дневно политички поени, и си игра со животите на сите. Власта и натаму не ги прифаќа итните мерки за справување со аерозагадувањето кои ги предложи ...

(ВИДЕО) Арсовски: Повик до граѓаните да се приклучат на протестот во Кочани

А1 On - 09.12.2018

„Македонија ги живее најцрните денови во својата понова историја од своето осамостојување па навака. Република Македонија доживува секојдневни порази и понижувања на секое поле. На удар се граѓаните, на кои им ветуваа живот од страна на СДСМ, а ...

ВМРО-ДПМНЕ ги повика граѓаните на Кочани денеска на протест против власта

Макфакс - 09.12.2018

Доказ дека Заев и неговата власт не преземаат ништо за спречување на загаденоста на воздухот е листата од десетте најзагадени градови во Европа, каде што дури Македонија има три, Скопје, Битола и Тетово, порачаа од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните се директна жртва на енормно загадениот воздух

Сител - 09.12.2018

Македонија е државата со најзагаден воздух во Европа, а власта предводена од аболицираниот Заев не превзема ништо да го реши овој горлив проблем на граѓаните. На листата од десетте најзагадени градови во Европа, Македонија има дури три, Скопје, ...

ВМРО-ДПМНЕ: Нивото на загаденост на воздухот е од пет до десет пати над дозволеното

А1 On - 10.12.2018

„СДСМ донесе само црнила за државата и граѓаните. Скопје со денови е најзагаден град во Европа, а меѓу десетте најзагадени во светот. Проблем со загадениот воздух имаат и Битола, Струмица, Кочани, Куманово и други градови, но власта ништо не презема.

ВМРО-ДПМНЕ ги повикува граѓаните во недела во Кочани на протестен марш

А1 On - 08.12.2018

„Македонија се гуши во неспособноста на Владата. Граѓаните се трујат поради неспособноста на локалната и централната власт да се справи со енормното загадување на воздухот. Црнила надвиснаа над нашата држава, црнила кои буквално ги гушат нашите ...

Арсовски: Македонскиот народ сè погласно сe крева против политиките на одродената и криминална власт, денес на протест ...

Курир - 09.12.2018

Македонија ги живее најцрните денови во својата понова историја од своето осамостојување па навака. Република Македонија доживува секојдневни порази и понижувања на секое поле, реагира Димче Арсовски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Ги повикуваме граѓаните денес во Кочани на протестен марш против криминалната власт

24Инфо - 09.12.2018

Доказ дека Заев и неговата власт не преземаат ништо за спречување на загаденоста на воздухот е листата од десетте најзагадени градови во Европа, каде што дури Македонија има три, Скопје, Битола и Тетово, порачаа од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Црнилата се во воздухот кој го дишеме, во власта која не превзема ништо

Курир - 09.12.2018

Македонија е државата со најзагаден воздух во Европа, а власта предводена од аболицираниот Заев не превзема ништо да го реши овој горлив проблем на граѓаните. На листата од десетте најзагадени градови во Европа, Македонија има дури три, Скопје, ...

„Скопје со денови е најзагаден град во Европа, а власта која ветуваше многу не презема ништо“

Курир - 10.12.2018

СДСМ донесе само црнила за државата и граѓаните. Скопје со денови е најзагаден град во Европа, а меѓу десетте најзагадени во светот. Проблем со загадениот воздух имаат и Битола, Струмица, Кочани, Куманово и други градови, но власта ништо не презема.

ВМРО-ДПМНЕ: Годишно повеќе од илјада луѓе се директна жртва на неспособноста на власта

Сител - 08.12.2018

Македонија се гуши во неспособноста на Владата. Граѓаните се трујат поради неспособноста на локалната и централната власт да се справи со енормното загадување на воздухот. Црнила надвиснаа над нашата држава, црнила кои буквално ги гушат нашите ...

ВМРО-ДПМНЕ: Народот се погласно се крева против политиките на власта

1tv - 09.12.2018

Македонија ги живее најцрните денови во својата понова историја од своето осамостојување па навака. Република Македонија доживува секојдневни порази и понижувања на секое поле. На удар се граѓаните, на кои им ветуваа живот од страна на СДСМ, а ...

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните се трујат поради неспособноста оваа власт

А1 On - 09.12.2018

„Доказ дека Заев и неговата власт не преземаат ништо за спречување на загаденоста на воздухот е листата од десетте најзагадени градови во Европа, каде што дури Македонија има три, Скопје, Битола и Тетово.

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните се директна жртва на енормно загадениот воздух

А1 On - 09.12.2018

„Македонија е државата со најзагаден воздух во Европа, а власта предводена од аболицираниот Заев не превзема ништо да го реши овој горлив проблем на граѓаните. На листата од десетте најзагадени градови во Европа, Македонија има дури три, Скопје, ...

ВМРО-ДПМНЕ:Скопје со денови е најзагаден град во Европа, власта не презема ништо

24Инфо - 10.12.2018

СДСМ донесе само црнила за државата и граѓаните. Скопје со денови е најзагаден град во Европа, а меѓу десетте најзагадени во светот. Проблем со загадениот воздух имаат и Битола, Струмица, Кочани, Куманово и други градови, но власта ништо не ...

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните се трујат поради неспособноста на власта

Centar - 08.12.2018

Македонија се гуши во неспособноста на Владата. Граѓаните се трујат поради неспособноста на локалната и централната власт да се справи со енормното загадување на воздухот. Црнила надвиснаа над нашата држава, црнила кои буквално ги гушат нашите ...

Арсовски: Македонскиот народ сè погласно сe крева против политиките на одродената и криминална власт, денес на протест ...

Нетпрес - 09.12.2018

Македонија ги живее најцрните денови во својата понова историја од своето осамостојување па навака. Република Македонија доживува секојдневни порази и понижувања на секое поле, реагира Димче Арсовски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ бара од СДСМ да ги прифати нивните предлози за справување со аерозагадувањето

Макфакс - 09.12.2018

Македонија е државата со најзагаден воздух во Европа, а власта предводена од аболицираниот Заев не презема ништо да го реши овој горлив проблем на граѓаните. На листата од десетте најзагадени градови во Европа, Македонија има дури три, Скопје, ...

ВМРО-ДПМНЕ: Скопје со денови е најзагаден град во Европа, власта не презема ништо

Нетпрес - 10.12.2018

СДСМ донесе само црнила за државата и граѓаните. Скопје со денови е најзагаден град во Европа, а меѓу десетте најзагадени во светот. Проблем со загадениот воздух имаат и Битола, Струмица, Кочани, Куманово и други градови, но власта ништо не ...

ВМРО-ДПМНЕ: Годишно повеќе од илјада луѓе се директна жртва на неспособноста на власта

Алфа - 08.12.2018

Македонија се гуши во неспособноста на Владата. Граѓаните се трујат поради неспособноста на локалната и централната власт да се справи со енормното загадување на воздухот. Црнила надвиснаа над нашата држава, црнила кои буквално ги гушат нашите ...

(Видео) Арсовски: Да го искажеме нашиот револт против политиките на оваа власт

Макфакс - 09.12.2018

Македонија ги живее најцрните денови во својата понова историја од своето осамостојување па навака. Република Македонија доживува секојдневни порази и понижувања на секое поле, истакна Димче Арсовски портпарол на ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните се директна жртва на енормно загадениот воздух

Канал5 - 09.12.2018

Македонија е државата со најзагаден воздух во Европа, а власта предводена од аболицираниот Заев не превзема ништо да го реши овој горлив проблем на граѓаните. На листата од десетте најзагадени градови во Европа, Македонија има дури три, Скопје, ...

ВМРО-ДПМНЕ: Скопје со денови е најзагаден град во Европа, а власта која ветуваше многу не презема ништо

MTM - 10.12.2018

СДСМ донесе само црнила за државата и граѓаните. Скопје со денови е најзагаден град во Европа, а меѓу десетте најзагадени во светот. Проблем со загадениот воздух имаат и Битола, Струмица, Кочани, Куманово и други градови, но власта ништо не презема.

ВМРО-ДПМНЕ: Народот се погласно се крева против политиките на власта

MTM - 09.12.2018

Македонија ги живее најцрните денови во својата понова историја од своето осамостојување па навака. Република Македонија доживува секојдневни порази и понижувања на секое поле. На удар се граѓаните, на кои им ветуваа живот од страна на СДСМ, а ...

ВМРО-ДПМНЕ: Црнилата се во воздухот кој го дишеме, во власта која не превзема ништо

Алфа - 09.12.2018

Македонија е државата со најзагаден воздух во Европа, а власта предводена од аболицираниот Заев не превзема ништо да го реши овој горлив проблем на граѓаните. На листата од десетте најзагадени градови во Европа, Македонија има дури три, Скопје, ...

ВМРО-ДПМНЕ: Скопје со денови е најзагаден град во Европа, а власта која ветуваше многу не презема ништо

Канал5 - 10.12.2018

СДСМ донесе само црнила за државата и граѓаните. Скопје со денови е најзагаден град во Европа, а меѓу десетте најзагадени во светот. Проблем со загадениот воздух имаат и Битола, Струмица, Кочани, Куманово и други градови, но власта ништо не презема.

Арсовски: Граѓаните знаат дека оваа цела црнила во нашата држава ја создава токму Владата предводена од Заев

24Инфо - 09.12.2018

Македонија ги живее најцрните денови во својата понова историја од своето осамостојување па навака. Република Македонија доживува секојдневни порази и понижувања на секое поле, истакна Димче Арсовски портпарол на ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Скопје со денови е најзагаден град во Европа, а власта која ветуваше многу не презема ништо

МКД - 10.12.2018

СДСМ донесе само црнила за државата и граѓаните. Скопје со денови е најзагаден град во Европа, а меѓу десетте најзагадени во светот. Проблем со загадениот воздух имаат и Битола, Струмица, Кочани, Куманово и други градови, но власта ништо не презема, ...

ВМРО-ДПМНЕ: Народот се погласно се крева против политиките на власта

Сител - 09.12.2018

Македонија ги живее најцрните денови во својата понова историја од своето осамостојување па навака. Република Македонија доживува секојдневни порази и понижувања на секое поле. На удар се граѓаните, на кои им ветуваа живот од страна на СДСМ, а ...

ВМРО-ДПМНЕ: Скопје со денови е најзагаден град во Европа, а власта која ветуваше многу не презема ништо

Сител - 10.12.2018

СДСМ донесе само црнила за државата и граѓаните. Скопје со денови е најзагаден град во Европа, а меѓу десетте најзагадени во светот. Проблем со загадениот воздух имаат и Битола, Струмица, Кочани, Куманово и други градови, но власта ништо не презема.

ВМРО-ДПМНЕ: Народот се погласно се крева против политиките на власта

Канал5 - 09.12.2018

Македонија ги живее најцрните денови во својата понова историја од своето осамостојување па навака. Република Македонија доживува секојдневни порази и понижувања на секое поле. На удар се граѓаните, на кои им ветуваа живот од страна на СДСМ, а ...