TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Бела ноќ“ на скопјани ќе им понуди богата културна програма

Република - 30.09.2022

Традиционалната културна манифестација „Бела ноќ“ ќе се одржи во сабота (1.10.2022) на повеќе локации низ Скопје. Скопјани и посетителите ќе имаат можност да уживаат во музички концерти, изложби, проекции, поетски читања, работилници, жонглерско шоу ...

Жонглери, проекции, концерти, читања… утревечер на Бела ноќ

Вечер Прес - 30.09.2022

Бум од уметнички настани ќе се случи утревечер, во рамките на настанот „Бела ноќ“, кој ќе се одржи на десетина локации, при што скопјани ќе уживаат во музички концерти, изложби, проекции, поетски читања, работилници, жонглерско шоу и во перформанси.

„Бела ноќ” утревечер во Скопје

24Инфо - 30.09.2022

Бум од уметнички настани, утревечер „Бела ноќ” во Скопје. Скопјани ќе уживаат во музички концерти, изложби, проекции, поетски читања, работилници, жонглерско шоу и перформанси на десетици локации низ градот.

„Бела ноќ“ 2022: кино проекции, театар, изложби, музика

Скопје инфо - 29.09.2022

По 18 пат, на 1 октомври ќе се одржи културната манифестација „Бела ноќ“ во Скопје. Настаните во рамки на Културно информативниот центар – Скопје (КИЦ) се насловени „КИЦ Артленд“, а ќе започнат во 19 часот.

Бела ноќ 2022: кино проекции, изложби, музика театар

Скопје инфо - 29.09.2022

Бела ноќ 2022 ќе се одржи на 1.октомври, со почеток во 19 часот. Во одбележување на традиционалната манифестација се приклучуваат сите културни установи во Скопје. Настаните во рамки на Културно информативниот центар – Скопје (КИЦ) се насловени „КИЦ ...

„Бела ноќ“ утревечер во Скопје

Курир - 30.09.2022

Бум од уметнички настани, утревечер „Бела ноќ“ во Скопје. Скопјани ќе уживаат во музички концерти, изложби, проекции, поетски читања, работилници, жонглерско шоу и перформанси на десетици локации низ градот.

„Бела ноќ“ утревечер во Скопје

Макфакс - 30.09.2022

Бум од уметнички настани, утревечер „Бела ноќ“ во Скопје. Скопјани ќе уживаат во музички концерти, изложби, проекции, поетски читања, работилници, жонглерско шоу и перформанси на десетици локации низ градот.

Преку 30 настани на 14 локации за осумнаесеттата „Бела ноќ“

А1 On - 30.09.2022

Скопје во чекор со европските метрополи, утревечер „Бела ноќ“, скопјани и посетителите ќе имаат можност да уживаат во музички концерти, изложби, проекции, поетски читања, работилници, жонглерско шоу и перформанси на десетици локации низ градот.

„Бела ноќ“ утревечер во Скопје

Канал5 - 30.09.2022

Бум од уметнички настани, утревечер „Бела ноќ“ во Скопје. Скопјани ќе уживаат во музички концерти, изложби, проекции, поетски читања, работилници, жонглерско шоу и перформанси на десетици локации низ градот.

„Бела ноќ“ утревечер во Скопје

MTM - 30.09.2022

Бум од уметнички настани, утревечер „Бела ноќ“ во Скопје. Скопјани ќе уживаат во музички концерти, изложби, проекции, поетски читања, работилници, жонглерско шоу и перформанси на десетици локации низ градот.

Преку 30 настани на 14 локации за осумнаесеттата „Бела ноќ“

еМагазин - 30.09.2022

Скопје во чекор со европските метрополи, утревечер „Бела ноќ“, скопјани и посетителите ќе имаат можност да уживаат во музички концерти, изложби, проекции, поетски читања, работилници, жонглерско шоу и перформанси на десетици локации низ градот.

Еве ја програмата: Скопје за „Бела ноќ“ ќе биде вистинска метропола

Скопје1 - 30.09.2022

Скопје во чекор со европските метрополи, утревечер „Бела ноќ“, скопјани и посетителите ќе имаат можност да уживаат во музички концерти, изложби, проекции, поетски читања, работилници, жонглерско шоу и перформанси на десетици локации низ градот.

„Бела ноќ“ утревечер во Скопје

Во Центар - 30.09.2022

Бум од уметнички настани, утревечер „Бела ноќ“ во Скопје. Скопјани ќе уживаат во музички концерти, изложби, проекции, поетски читања, работилници, жонглерско шоу и перформанси на десетици локации низ градот.

Утревечер во Скопје ќе се одржи „Бела ноќ“

Екран - 30.09.2022

Бум од уметнички настани, утревечер „Бела ноќ“ во Скопје. Скопјани ќе уживаат во музички концерти, изложби, проекции, поетски читања, работилници, жонглерско шоу и перформанси на десетици локации низ градот.

„Бела ноќ“ утревечер во Скопје

MakPress - 30.09.2022

Бум од уметнички настани, утревечер „Бела ноќ“ во Скопје. Скопјани ќе уживаат во музички концерти, изложби, проекции, поетски читања, работилници, жонглерско шоу и перформанси на десетици локации низ градот.

„Бела ноќ“ во Скопје

24 Вести - 01.10.2022

Бум од уметнички настани денеска во рамките на настанот „Бела ноќ“, кој ќе се одржи на десетина локации, при што скопјани ќе уживаат во музички концерти, изложби, проекции, поетски читања, работилници, жонглерско шоу и во перформанси.