TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„ПроКредит – прва банка во земјата која воведува флексибилност за работа од дома за своите вработени“

Пари - 15.08.2022

Со почетокот на ковид 19 кризата, компаниите беа принудени да се адаптираат на новите услови за работа со цел да се заштитат здравјето и благосостојбата на своите вработени. Пандемијата го забрза процесот кај одредени компании да донесат одлука за ...

„ПроКредит – прва банка во земјата која воведува флексибилност за работа од дома за своите вработени“

Независен - 15.08.2022

Со почетокот на ковид 19 кризата, компаниите беа принудени да се адаптираат на новите услови за работа со цел да се заштитат здравјето и благосостојбата на своите вработени. Пандемијата го забрза процесот кај одредени компании да донесат одлука за ...

„ПроКредит – прва банка во земјата која воведува флексибилност за работа од дома за своите вработени“

Банкарство.мк - 15.08.2022

Со почетокот на ковид 19 кризата, компаниите беа принудени да се адаптираат на новите услови за работа со цел да се заштитат здравјето и благосостојбата на своите вработени. Пандемијата го забрза процесот кај одредени компании да донесат одлука за ...

„ПроКредит – прва банка во земјата која воведува флексибилност за работа од дома за своите вработени“

Бизнис Вести - 15.08.2022

Со почетокот на ковид 19 кризата, компаниите беа принудени да се адаптираат на новите услови за работа со цел да се заштитат здравјето и благосостојбата на своите вработени. Пандемијата го забрза процесот кај одредени компании да донесат одлука за ...

Прокредит е првата банка во земјата која воведува флексибилност за работа од дома

МКД - 15.08.2022

Со почетокот на ковид-19 кризата, компаниите беа принудени да се адаптираат на новите услови за работа со цел да се заштитат здравјето и благосостојбата на своите вработени. Пандемијата го забрза процесот кај одредени компании да донесат одлука за ...