TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Полицијата блокирала нелегална трка и наишла на 45 егзотични модели (ВИДЕО)

Канал5 - 25.02.2021

Во Хонг Конг нема шеги со силите на редот. По најавата за подготовка на нелегална трка, полициските сили на Хонг Конг организирале акција во која ги пресретнале повеќето од учесниците. Во раните утрински часови колона егзотични автомобили била ...

(ВИДЕО) Полицијата упаднала на илегална трка и пресретнала 45. егзотични возила

Екран - 25.02.2021

Во Хонг Конг нема шеги со силите на редот. По најавата за подготовка на друга нелегална трка, полициските сили на Хонг Конг организирале акција во која пресретнале повеќето од учесниците. Во раните утрински часови колона егзотични автомобили била ...