TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прогласени победниците на „Водата ве води во средно“.

Н.Македонија - 22.03.2023

Денеска во средното училиште „Браќа Миладиновци“, беа врачени награди и дипломи за победниците на ликовно-литературниот конкурс „Водата ве води во средно“. Со тоа беше одбележан 22 март, Светскиот ден на водата.

Средното училиште „Браќа Миладиновци“ го одбележа Светскиот ден на водата

Опсервер - 22.03.2023

Средното земјоделско-ветеринарно училиште „Браќа Миладиновци“ во Скопје по повод Светскиот ден на водата денеска организираше отворен ден на училиштето и ги прогласи победниците од ликовно-литературниот конкурс „Водата ве води во средно“.

Отворен ден во СУГС „Браќа Миладиновци“ по повод Светскиот ден на водата

Бизнис Вести - 22.03.2023

Средното училиште „Браќа Миладиновци“ во Скопје, по повод Светскиот ден на водата, денеска организира отворен ден на училиштето, во чии рамки ќе ги прогласат победниците од ликовно-литературниот конкурс „Водата ве води во средно“.

Отворен ден во СУГС „Браќа Миладиновци“ по повод Светскиот ден на водата

Опсервер - 22.03.2023

Средното училиште „Браќа Миладиновци“ во Скопје, по повод Светскиот ден на водата, денеска организира отворен ден на училиштето, во чии рамки ќе ги прогласат победниците од ликовно-литературниот конкурс „Водата ве води во средно“.

Отворен ден во СУГС „Браќа Миладиновци“ по повод Светскиот ден на водата

MakPress - 22.03.2023

Средното училиште „Браќа Миладиновци“ во Скопје, по повод Светскиот ден на водата, денеска организира отворен ден на училиштето, во чии рамки ќе ги прогласат победниците од ликовно-литературниот конкурс „Водата ве води во средно“.

Средното училиште „Браќа Миладиновци“ го одбележа Светскиот ден на водата

Скопје инфо - 22.03.2023

Средното земјоделско-ветеринарно училиште „Браќа Миладиновци“ во Скопје по повод Светскиот ден на водата денеска организираше отворен ден на училиштето и ги прогласи победниците од ликовно-литературниот конкурс „Водата ве води во средно“.

Прогласени победниците на „Водата ве води во средно“

Точка - 23.03.2023

Вчера во Средното училиште „Браќа Миладиновци“, беа врачени награди и дипломи за победниците на ликовно-литературниот конкурс „Водата ве води во средно“. Со тоа беше одбележан 22 март, Светскиот ден на водата.