TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Реакција од Министерството за политички систем за отпуштањето на 33-ца вработени во Комунална хигиена

Телма - 09.08.2022

Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците, демантира дека вработените од ЈП „Комунална Хигиена-Скопје“ кои се отпуштени од работа биле рамковно вработени. Од таму велат дека според одлуката на владата досега се распределени 1.349 ...

Реакција од Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците: Отпуштените работници не се вработени според ...

ТВ21 - 09.08.2022

Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците, најостро ги демантира наводите дека вработените од ЈП „Комунална Хигинета-Скопје„ кои се отпуштени од работа се вработени според Програмата K5, Програма за правична застапеност, односно ...

Министерство за политички систем: Отпуштените од „Комунална хигиена“ не се вработени преку програмата за правична ...

360 степени - 09.08.2022

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска денеска за 33 отпуштени лица рече дека станува збор за лица кои не си ги извршувале своите работни обврски, а најголем дел нив не се ни појавувале на работното место Министерството за политички ...

Реакција на Министерството за политички систем: Отпуштените од „Комунална хигиена“ не се вработени со Програмата за ...

А1 On - 09.08.2022

Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците ги демантира наводите дека вработените од ЈП „Комунална Хигинета-Скопје„ кои се отпуштени од работа се вработени според Програмата K5, Програма за правична застапеност.

Министерство за политички систем: Отпуштените од „Комунална хигиена“ не се вработени преку програмата за правична ...

Либертас - 09.08.2022

Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците, вечерва ги демантира информациите дека вработените од ЈП „Комунална Хигинета-Скопје„ кои се отпуштени од работа, се вработени според Програмата K5, за правична застапеност.

ОТПУШТЕНИТЕ ВО СКОПСКОТО КОМУНАЛНО НЕ БИЛЕ ВРАБОТЕНИ ПО К5 Министерството за политички систем ги демантира наводите

+инфо - 09.08.2022

Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците, најостро ги демантира наводите дека вработените од ЈП „Комунална Хигинета-Скопје“ кои се отпуштени од работа се вработени според Програмата K5, Програма за правична застапеност, односно ...

Министерство за политички систем: Отпуштените од „Комунална хигиена“ не се вработени преку програмата за правична ...

Република - 09.08.2022

Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците, вечерва ги демантира информациите дека вработените од ЈП „Комунална Хигинета-Скопје„ кои се отпуштени од работа, се вработени според Програмата K5, за правична застапеност.

Министерството за политички систем демантира дека отпуштените од Комуналец се вработени според Програмата K5

24Инфо - 09.08.2022

Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците, најостро ги демантира наводите дека вработените од ЈП „Комунална Хигиена-Скопје„ кои се отпуштени од работа се вработени според Програмата K5, Програма за правична застапеност, односно она ...

Реакција од Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците

Канал5 - 09.08.2022

Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците, најостро ги демантира наводите дека вработените од ЈП „Комунална Хигинета-Скопје„ кои се отпуштени од работа се вработени според Програмата K5.

МПСОЗ: Демантираме дека отпуштените од ЈП „Комунална Хигиена“ се вработени според Програмата K5

Сител - 09.08.2022

Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците, најостро ги демантира наводите дека вработените од ЈП „Комунална Хигинета-Скопје„ кои се отпуштени од работа се вработени според Програмата K5, Програма за правична застапеност, односно ...

Министерство за политички систем: Отпуштените од „Комуналец“ не се вработени според Програмата K5

Локално - 09.08.2022

Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците, вечерва ги демантира информациите дека вработените од ЈП „Комунална Хигинета-Скопје“ кои се отпуштени од работа, се вработени според Програмата K5, за правична застапеност.

Реакција од Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците: Отпуштените работници не се вработени според ...

4NEWS - 09.08.2022

Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците, најостро ги демантира наводите дека вработените од ЈП „Комунална Хигинета-Скопје„ кои се отпуштени од работа се вработени според Програмата K5, Програма за правична застапеност, односно ...

Министерство за политички систем: Отпуштените од „Комунална хигиена“ не се вработени преку програмата за правична ...

Н.Македонија - 09.08.2022

Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците, вечерва ги демантира информациите дека вработените од ЈП „Комунална Хигинета-Скопје„ кои се отпуштени од работа, се вработени според Програмата K5, за правична застапеност.

Министерството на Груби вели дека отпуштените од Комунална Хигиена не биле по рамковен, иако во јавноста тоа беше ...

MakPress - 10.08.2022

Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците, најостро ги демантира наводите дека вработените од ЈП „Комунална Хигинета-Скопје„ кои се отпуштени од работа се вработени според Програмата K5, Програма за правична застапеност, односно ...

МИНИСТЕРСТВОТО НА ГРУБИ ЗА ОТПУШТЕНИТЕ ОД КОМУНАЛНА ХИГИЕНА - не беа вработени според Рамковниот договор

Фактор - 10.08.2022

Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците, ги демантираше наводите дека вработените од ЈП „Комунална Хигинета-Скопје„ кои се отпуштени од работа се вработени според Програмата K5, Програма за правична застапеност, односно она што е ...

Отпуштените од „Комунална хигиена“ не се вработени според К5-програмата

Вечер Прес - 10.08.2022

Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците најостро ги демантира наводите дека вработените од ЈП „Комунална хигиена“ Скопје кои се отпуштени од работа, се вработени според програмата К5, што е програма за правична застапеност.