TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Конечно и кај нас – „Лидл“ ќе отвора супермаркет во Македонија

Курир - 02.03.2021

Специјализираниот портал „Јуропеан Супермаркет Магазин“ (ЕСМ) објави дека германскиот трговски синџир „Лидл“ ќе го отвора својот прв маркет во Република Македонија. Како што наведува ЕСМ, германската компанија во февруари регистрирала своја ...

„Лидл“ отвора супермаркет во Македонија

Независен - 02.03.2021

По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир „Лидл“ ќе го отвори својот прв супермаркет и во Северна Македонија, објави специјализираниот портал „Јуропеан Супермаркет Магазин“ (ЕСМ), со седиште во ирскиот главен град ...

Lidl доаѓа во Северна Македонија

Кајгана - 02.03.2021

По влегувањето на пазарот во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир Lidl ќе го отвори својот прв супермаркет и во Северна Македонија, објави специјализираниот портал European Supermarket Magazine со седиште во ирскиот главен град ...

„Лидл” отвора супермаркет во Северна Македонија

Слободен Печат - 02.03.2021

По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир „Лидл” ќе го отвори својот прв супермаркет и во Северна Македонија, објави специјализираниот портал „Јуропеан Супермаркет Магазин” (ЕСМ), со седиште во ирскиот главен град ...

„Лидл” отвора супермаркет во Северна Македонија

Бизнис Вести - 02.03.2021

По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир „Лидл” ќе го отвори својот прв супермаркет и во Северна Македонија, објави специјализираниот портал „Јуропеан Супермаркет Магазин” (ЕСМ), со седиште во ирскиот главен град ...

Не одете во Врање за пазарење, „Лидл“ отвора супермаркет во земјава

+инфо - 02.03.2021

Предвидено е „Лидл“ на стартот да инвестира 500.000 евра во земјава. По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир „Лидл“ ќе го отвори својот прв супермаркет и во Северна Македонија, објави специјализираниот портал ...

Потврдено: „Лидл“ ќе го отвори својот прв супермаркет во Македонија

Република - 02.03.2021

По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир „Лидл“ ќе го отвори својот прв супермаркет и во Македонија, објави специјализираниот портал „Јуропеан Супермаркет Магазин“ (ЕСМ), со седиште во ирскиот главен град Даблин.

„Лидл” отвора супермаркет во Северна Македонија

24Инфо - 02.03.2021

По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир „Лидл” ќе го отвори својот прв супермаркет и во Северна Македонија, објави специјализираниот портал „Јуропеан Супермаркет Магазин” (ЕСМ), со седиште во ирскиот главен град ...

Лидл и во Македонија: Најавено отворање супермаркет, регистрирана подружница

Денешен - 02.03.2021

По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир „Лидл“ ќе го отвори својот прв супермаркет и во Македонија, објави специјализираниот портал „Јуропеан Супермаркет Магазин“ (ЕСМ), со седиште во ирскиот главен град Даблин.

Потврдено: Лидл влегува во Македонија

PressingTV - 02.03.2021

По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир „Лидл“ ќе го отвори својот прв супермаркет и во Северна Македонија, објави специјализираниот портал „Јуропеан Супермаркет Магазин“ (ЕСМ), со седиште во ирскиот главен град ...

„Лидл“ отвора супермаркет во Северна Македонија

Вечер Прес - 02.03.2021

По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир „Лидл“ ќе го отвори својот прв супермаркет и во Северна Македонија, објави специјализираниот портал „Јуропеан Супермаркет Магазин“ (ЕСМ), со седиште во ирскиот главен град ...

Уште една потврда: „Лидл“ влегува во С Македонија преку Бугарија

360 степени - 02.03.2021

Германската компанија минатиот месец регистрирала своја подружница во земјава под името „Лидл Северна Македонија“, која ќе биде под надлежност на бугарскиот огранок на „Лидл“ По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски ...

„Лидл“ отвора супермаркет во Северна Македонија

Frontline - 02.03.2021

По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир „Лидл“ ќе го отвори својот прв супермаркет и во Северна Македонија, објави специјализираниот портал „Јуропеан Супермаркет Магазин“ (ЕСМ), со седиште во ирскиот главен град ...

Уште една потврда: „Лидл“ влегува во Македонија преку Бугарија

Фокус - 02.03.2021

По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир „Лидл“ ќе го отвори својот прв супермаркет и во Северна Македонија, објави специјализираниот портал „Јуропеан Супермаркет Магазин“ (ЕСМ), со седиште во ирскиот главен град ...

„Лидл“ отвора супермаркет во Македонија

еМагазин - 02.03.2021

По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир „Лидл“ ќе го отвори својот прв супермаркет и во Северна Македонија, објави специјализираниот портал „Јуропеан Супермаркет Магазин“ (ЕСМ), со седиште во ирскиот главен град ...

Официјално: Лидл отвора супермаркет во Македонија

Press24 - 02.03.2021

По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир „Лидл“ ќе го отвори својот прв супермаркет и во Македонија, објави специјализираниот портал „Јуропеан Супермаркет Магазин“ (ЕСМ), со седиште во ирскиот главен град Даблин.

„Лидл“ отвора прв супермаркет во Македонија

Скопје24 - 02.03.2021

Германскиот трговски синџир „Лидл“ ќе го отвори својот прв супермаркет во Северна Македонија, објави специјализираниот портал „Јуропеан Супермаркет Магзин” (ЕСМ), со седиште во ирскиот главен град Даблин.

„Лидл“ отвора супермаркет во земјава

iPortal - 02.03.2021

По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир „Лидл“ ќе го отвори својот прв супермаркет и во Северна Македонија, објави специјализираниот портал „Јуропеан Супермаркет Магазин“ (ЕСМ), со седиште во ирскиот главен град ...

Официјално: „Лидл“ отвора супермаркет во Македонија

Скопје инфо - 02.03.2021

По влегувањето во Словенија, Хрватска и Србија, германскиот трговски синџир „Лидл“ ќе го отвори својот прв супермаркет и во Македонија, објави специјализираниот портал „Јуропеан Супермаркет Магазин“ (ЕСМ), со седиште во ирскиот главен град Даблин.