TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Партиите потпишаа Кодекс за фер и демократски избори, денеска треба да биде заклучен Избирачкиот список

Бизнис Вести - 24.09.2021

Политичките партии и нивните подмладоци се обврзаа на демократски изборeн процес во кој ќе се почитуваат основните човекови права и слободи, со цел постигнување транспарентни, инклузивни и отчетни избори.

Партиите потпишаа Кодекс за фер и демократски избори, денеска треба да биде заклучен Избирачкиот список

Слободен Печат

Денеска треба да биде заклучен Избирачкиот список, од понеделник почнува изборната кампања

Независен

Партиите потпишаа Кодекс за фер и демократски избори, денеска треба да биде заклучен Избирачкиот список

24Инфо

Партиите потпишаа Кодекс за фер и демократски избори, денеска треба да биде заклучен Избирачкиот список

Lider

Партиите потпишаа Кодекс за фер и демократски избори, денеска треба да биде заклучен Избирачкиот список

Опсервер

Партиите потпишаа Кодекс за фер и демократски избори, денеска треба да биде заклучен Избирачкиот список

Frontline

Канал5 Press24 Глас на Америка Сител CivilMedia 360 степени CivilMedia

И младите ветија фер избори

Сител - 23.09.2021

Да нема навреди, ниски удари и говор на омраза. Претставувањетo на идеите, проектите и политичките конпцети да го замени дневното политиканство. Подмладоците на политичките партии, потпишаа Декларација со цел да дадат свој придонес кон остварувањето ...

Подмладоците на партиите ќе потпишат декларација за фер, слободни и демократски избори

Бизнис Вести

Подмладоците на партиите ќе потпишат декларација за фер, слободни и демократски избори

24Инфо

Подмладоците на партиите ќе потпишат декларација за фер, слободни и демократски избори

Опсервер

Институт ОХРИД: Подмладоци на партиите ќе потпишат декларација за фер, слободни и демократски избори

Нова ТВ

Подмладоците на партиите ќе се обврзат на фер, слободна и демократска изборна кампања

Република

Подмладоците на партиите ќе потпишат декларација за фер, слободни и демократски избори

Канал5

OhridNews Либертас Денешен MakPress