TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џонсон сака Велика Британија повторно да се вклучи во Европа

Макфакс - 26.06.2022

Британскиот премиер Борис Џонсон е заинтересиран за францускиот проект на Европската политичка заедница, кој ќе и овозможи на Велика Британија повторно да се вклучи во Европа по брегзит, соопшти денеска кабинетот на францускиот претседател по ...

Џонсон сака Велика Британија повторно да се ангажира во Европа

Курир - 26.06.2022

Британскиот премиер Борис Џонсон е заинтересиран за францускиот проект Европска политичка заедница, со цел Велика Британија по Брегзит повторно да се ангажира во Европа, соопшти Елисејската палата по средбата на Џонсон со францускиот претседател ...

Џонсон сака Британија повторно да се „ангажира“ во Европа

Нетпрес - 26.06.2022

Британскиот премиер Борис Џонсон е заинтересиран за францускиот проект на Европската политичка заедница, кој би овозможил Велика Британија по излегувањето од Европската унија „повторно да се ангажира“ во Европа, објави во неделата кабинетот на ...

Џонсон сака Велика Британија повторно да се ангажира во Европа

Сител - 26.06.2022

Британскиот премиер Борис Џонсон е заинтересиран за францускиот проект Европска политичка заедница, со цел Велика Британија по Брегзит повторно да се ангажира во Европа, соопшти Елисејската палата по средбата на Џонсон со францускиот претседател ...

Џонсон сака Велика Британија повторно да се ангажира во Европа

Опсервер - 26.06.2022

Британскиот премиер Борис Џонсон е заинтересиран за францускиот проект Европска политичка заедница, со цел Велика Британија по Брегзит повторно да се ангажира во Европа, соопшти Елисејската палата по средбата на Џонсон со францускиот претседател ...

Џонсон сака Велика Британија повторно да се ангажира во Европа

Вечер Прес - 26.06.2022

Британскиот премиер Борис Џонсон е заинтересиран за францускиот проект Европска политичка заедница, со цел Велика Британија по Брегзит повторно да се ангажира во Европа, соопшти Елисејската палата по средбата на Џонсон со францускиот претседател ...

Џонсон се залагаше за Брегзит, а сега сака Велика Британија повторно да се ангажира во Европа

Република - 26.06.2022

Британскиот премиер, Борис Џонсон, е заинтересиран за францускиот проект Европска политичка заедница, со цел Велика Британија по Брегзит повторно да се ангажира во Европа, соопшти Елисејската палата по средбата на Џонсон со францускиот претседател ...

Џонсон сака Велика Британија повторно да се ангажира во Европа

Бриф - 26.06.2022

Британскиот премиер Борис Џонсон е заинтересиран за францускиот проект Европска политичка заедница, со цел Велика Британија по Брегзит повторно да се ангажира во Европа, соопшти Елисејската палата по средбата на Џонсон со францускиот претседател ...

Џонсон сака Велика Британија повторно да се вклучи во Европа

Точка - 26.06.2022

Британскиот премиер Борис Џонсон е заинтересиран за францускиот проект на Европската политичка заедница, кој ќе и овозможи на Велика Британија повторно да се вклучи во Европа по брегзит, соопшти денеска кабинетот на францускиот претседател по ...