TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промовиран нов парфем на AVON - „Her story“

Црнобело - 18.02.2020

Скопје, 18.02.2020: Приказната на компанијата AVON која брои веќе 134 години, оваа година се проширува и надградува со трансакцијата која на 3-ти јануари годинава го означи создавањето на четвртата по големина козметичка куќа во светски рамки.

Her Story на Avon: ТАА е секогаш во центарот на нашето внимание, нејзината приказна инспирира

Кајгана - 18.02.2020

На самиот праг од 2020 година AVON и официјално стана дел од семејството на Natura & Co., креирајќи ја четвртата по големина козметичка групација во светот. Со лансирањето на мирисот Her Story отвора ново, силно поглавје во својата историја на ...

AVON испишува ново поглавје во својата историја и го лансира новиот мирис Her Story како признание за секоја жена

Точка - 18.02.2020

На самиот праг од 2020-та година AVON и официјално стана дел од семејството на Natura & Co., креирајќи ја четвртата по големина козметичка групација во светот. Со лансирањето на мирисот Her Story отвора ново, силно поглавје во својата историја на ...

АVON го лансира новиот парфем Her Story: ТАА е секогаш во центарот на нашето внимание, нејзината приказна инспирира!

Stylist - 18.02.2020

На самиот праг од 2020-та година AVON и официјално стана дел од семејството на Natura & Co., креирајќи ја четвртата по големина козметичка групација во светот. Со лансирањето на мирисот Her Story отвора ново, силно поглавје во својата историја на ...

AVON испишува ново поглавје во својата историја и го лансира новиот мирис Her Story како признание за секоја жена

Убавина и Здравје - 19.02.2020

На самиот праг од 2020-та година AVON и официјално стана дел од семејството на Natura & Co., креирајќи ја четвртата по големина козметичка групација во светот. Со лансирањето на мирисот Her Story отвора ново, силно поглавје во својата историја на ...