TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Меѓународен филмски фестивал на духовни и хумани вредности "Богородичен покров"

Сител - 15.10.2016

Дај боже ваквите манифестации нашиот народ да се покрене духовно и да се извлечеме од кризите кои не мачат, а кои пред се, се од духовна природа вели проф. Др. Јован Таковски протојер- ставрофор по повод првиот меѓународен филмски фестивал на ...

Прв филмски фестивал за духовни и хумани вредности

А1 On - 15.10.2016

Од денеска до 19-ти овој месец во Македонскиот народен театар и Кинотека на Македонија ќе се одржува Првиот меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности. Во рамки на фестивалот ќе бидат прикажани 15 играни и документарни филмови од ...

Прв меѓународен филмски фестивал „Богородичен покров“ од утре до 19 октомври во Скопје

А1 On - 14.10.2016

Во Македонскиот народен театар и Кинотеката на Македонија од утре до 19 октомври ќе се одржи првиот Меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности во Македонија „Богородичен Покров“.

Прв филмски фестивал за духовни и хумани вредности

ТВ21 - 15.10.2016

Од денеска до 19-ти овој месец во Македонскиот народен театар и Кинотека на Македонија ќе се одржува Првиот меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности. Во рамки на фестивалот ќе бидат прикажани 15 играни и документарни филмови од ...

Прв меѓународен филмски фестивал „Богородичен покров“ од утре до 19 октомври во Скопје

Курир - 14.10.2016

Во Македонскиот народен театар и Кинотеката на Македонија од утре до 19 октомври ќе се одржи првиот Меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности во Македонија „Богородичен Покров“.

Прв филмски фестивал за духовни и хумани вредности

Репортер - 15.10.2016

Од денеска до 19-ти овој месец во Македонскиот народен театар и Кинотека на Македонија ќе се одржува Првиот меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности. Во рамки на фестивалот ќе бидат прикажани 15 играни и документарни филмови од ...

Прв меѓународен филмски фестивал „Богородичен покров“ од утре до 19 октомври во Скопје

Скопје инфо - 14.10.2016

Во Македонскиот народен театар и Кинотеката на Македонија од утре до 19 октомври ќе се одржи првиот Меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности во Македонија „Богородичен Покров“.

Прв филмски фестивал за духовни и хумани вредности

Канал5 - 15.10.2016

Од денеска до 19-ти овој месец во Македонскиот народен театар и Кинотека на Македонија ќе се одржува Првиот меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности. Во рамки на фестивалот ќе бидат прикажани 15 играни и документарни филмови од ...

Прв меѓународен филмски фестивал „Богородичен покров“ од денеска до 19 октомври во Скопје

Lider - 14.10.2016

Во Македонскиот народен театар и Кинотеката на Македонија од денеска до 19 октомври ќе се одржи првиот Меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности во Македонија „Богородичен Покров“.

Прв филмски фестивал за духовни и хумани вредности

Lider - 15.10.2016

Од денеска до 19-ти овој месец во Македонскиот народен театар и Кинотека на Македонија ќе се одржува Првиот меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности. Во рамки на фестивалот ќе бидат прикажани 15 играни и документарни филмови од ...

Прв филмски фестивал за духовни и хумани вредности

Алфа - 15.10.2016

Од денеска до 19-ти овој месец во Македонскиот народен театар и Кинотека на Македонија ќе се одржува Првиот меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности. Од денеска до 19-ти овој месец во Македонскиот народен театар и Кинотека на ...

Филмски фестивал "Богородичен покров"

Вечер Прес - 14.10.2016

Гости на фестивалот се Матушка Софија од Русија, филмскиот режисер и сценарист, член на Европската филмска академија и Чешката филмска и телевизиска академија Јиржи Свобода и чешкиот продуцент и режисер Виктор Криштоф.

Меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности во Македонија „Богородичен покров“

24 Вести - 15.10.2016

Во Македонскиот народен театар свечено се отвори првиот меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности во Македонија „Богородичен покров“. Гости на фестивалот се Матушка Софија од Русија, филмскиот режисер и сценарист, член на европската ...