TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Штип доби времена дозвола за отворање прифатилиште за бездомни животни

Локално - 14.02.2019

Општина Штип, денеска го доби решението од Агенцијата за храна и ветеринарство, со што се дава времена согласност од шест месеци за функционирање на стационарот, односно прифатилиштето за кучињата скитници, соопшти Соња Китанова, секретар на Општина ...

Штип доби времена дозвола за отворање прифатилиште за бездомни животни

MTM - 15.02.2019

Општина Штип, денеска го доби решението од Агенцијата за храна и ветеринарство, со што се дава времена согласност од шест месеци за функционирање на стационарот, односно прифатилиштето за кучињата скитници, соопшти Соња Китанова, секретар на Општина ...

Прифатилиштето за бездомни животни во Штип може да се отвори

Вечер Прес - 15.02.2019

Општина Штип го доби решението од Агенцијата за храна и ветеринарство, со што се дава времена согласност од шест месеци за функционирање на стационарот, односно прифатилиштето за кучињата скитници.