TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Битиќи: До 2028, секој пензионер ќе добива 100 евра регрес пред Нова година, минималната пензија ќе е 20, а просечната ...

Frontline - 25.03.2024

„Секоја година, според закон има усогласување и зголемување на пензиите. Минималната пензија до 2028 година ќе биде 20 илајди денари, а просечанта ќе биде 30 илјади и секоја година ќе добиваат 100 евра, секој пензионер, како К-15 или регрес.

Битиќи: До 2028 секој пензионер ќе добива 100 евра регрес пред Нова година, минималната пензија ќе биде 20.000, а ...

Слободен Печат - 25.03.2024

Секоја година, според закон има усогласување и зголемување на пензиите. Минималната пензија до 2028 година ќе биде 20 илј а ди денари, а просечната ќе биде 30 илјади и секоја година ќе добиваат 100 евра, секој пензионер, како К-15 или регрес.

Битиќи: До 2028, секој пензионер ќе добива 100 евра регрес пред Нова година, минималната пензија ќе е 20, а просечната ...

Бриф - 25.03.2024

„Секоја година, според закон има усогласување и зголемување на пензиите. Минималната пензија до 2028 година ќе биде 20 илајди денари, а просечанта ќе биде 30 илјади и секоја година ќе добиваат 100 евра, секој пензионер, како К-15 или регрес.

Битиќи: До 2028 секој пензионер ќе добива 100 евра регрес пред Нова година, минималната пензија ќе биде 20.000, а ...

Либертас - 25.03.2024

Секоја година, според закон има усогласување и зголемување на пензиите. Минималната пензија до 2028 година ќе биде 20 илјади денари, а просечната ќе биде 30 илјади и секоја година ќе добиваат 100 евра, секој пензионер, како К-15 или регрес.

Битиќи: До 2028, секој пензионер ќе добива 100 евра регрес пред Нова година, минималната пензија ќе е 20, а просечната ...

Centar - 25.03.2024

„Секоја година, според закон има усогласување и зголемување на пензиите. Минималната пензија до 2028 година ќе биде 20 илајди денари, а просечанта ќе биде 30 илјади и секоја година ќе добиваат 100 евра, секој пензионер, како К-15 или регрес.

Битиќи: До 2028, секој пензионер ќе добива 100 евра регрес пред Нова година, минималната пензија ќе е 20, а просечната ...

Вести плус - 25.03.2024

„Секоја година, според закон има усогласување и зголемување на пензиите. Минималната пензија до 2028 година ќе биде 20 илајди денари, а просечанта ќе биде 30 илјади и секоја година ќе добиваат 100 евра, секој пензионер, како К-15 или регрес.

До 2028 за секој пензионер по 100 евра годишно, вети Битиќи

Нетпрес - 25.03.2024

„Секоја година, според закон, има усогласување и зголемување на пензиите. Минималната пензија до 2028 година ќе биде 20 илјади денари, а просечната ќе биде 30 илјади денари и секоја година пензинерите ќе добиваат 100 евра, секој пензионер, како К-15 ...