TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

3 работи кои повеќето жени ги прават, а мажите го сметаат за неверство

Попара - 25.11.2022

Според љубовните експерти, секој има своја дефиниција за тоа што значи да се биде неверен во емотивна врска. Сепак, многу луѓе мислат дека дефиницијата е едноставна, но како што велат експертите, повеќето луѓе така мислат додека не се најдат во ...

3 работи кои повеќето жени ги прават, а мажите го сметаат за неверство

Вистина.мк - 25.11.2022

Според љубовните експерти, секој има своја дефиниција за тоа што значи да се биде неверен во емотивна врска. Сепак, многу луѓе мислат дека дефиницијата е едноставна, но како што велат експертите, повеќето луѓе така мислат додека не се најдат во ...