TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Филипче: Со крената глава можеме да кажеме дека СДСМ водеше исправни политики, додека ВМРО-ДПМНЕ ја блокираше државата

Бриф - 18.04.2024

„СДСМ имаше тешки седум години мандат од кои четири ги поминавме во постојани кризи. Ова не треба да биде алиби и за одредени грешки кои ги направивме. Од грешките мора да учиме. Но одговорно тврдам, дека направивме се што можевме да им помогнеме на ...

Филипче од Гевгелија: Имавме тешки седум години мандат во кој ги поддржавме граѓаните во криза, но и ги остваривме ...

Бриф - 18.04.2024

„СДСМ имаше тешки седум години маднат од кои четири ги поминавме во постојани кризи. Ова не треба да биде алиби и за одредени грешки кои ги направивме. Од грешките мора да учиме. Но одговорно тврдам, дека направивме се што можевме да им помогнеме на ...

Др. Филипче од Гевгелија: Како пратеник ќе останам достапен за грижите и за идеите на граѓаните

Канал5 - 18.04.2024

Дочекан со аплаузи и овации, носителот на листа на Изборна единица 4, д-р Венко Филипче го отвори централниот караван за парламентарните избори на СДСМ и Коалицијата за европска иднина кој попладнево започна во Демир Капија и Гевгелија.

Филипче: Време е за мислење со ладна глава, се носат историски одлуки

МКД - 18.04.2024

Сега е време за размислување со ладна глава, бидејќи одлуките денес имаат големи последици на иднината. СДСМ е партијата која секогаш е на вистинската страна на историјата, која и кога греши не скршнува од вистинскиот пат.

Филипче: Нашата понуда е јасна и искрена, понудата на ВМРО-ДПМНЕ е дестабилизација и застој

Рацин - 18.04.2024

Носителот на СДСМ во четвртата изборна единица на првиот ден од кампањата порача дека граѓаните бираат помеѓу два суштински различни концепти на овие избори. „Пред нас се избори на кои граѓаните бираат помеѓу два многу различни концепти.

Филипче: Граѓаните во мене ќе имаат партнер и другар, а мојата врата ќе биде отворена за сите

Слободен Печат - 18.04.2024

Контактот со граѓаните и грижата за нивните проблеми нема да заврши на денот кога ќе завршат изборите. И затоа, ветувам дека како претставник на граѓаните во идното Собрание на Македонија, ќе останам достапен за вас, за вашите грижи, маки, но и идеи ...

Д-р Филипче: Граѓаните во мене како пратеник ќе имаат партнер и другар, а мојата врата ќе биде отворена

Рацин - 18.04.2024

Контактот со граѓаните и грижата за нивните проблеми нема да заврши на денот кога ќе завршат изборите. И затоа, ветувам дека како претставник на граѓаните во идното Собрание на Македонија, ќе останам достапен за вас, за вашите грижи, маки, но и идеи ...

Д-р Филипче: Граѓаните во мене како пратеник ќе имаат партнер и другар, а мојата врата ќе биде отворена

Нова ТВ - 18.04.2024

Контактот со граѓаните и грижата за нивните проблеми нема да заврши на денот кога ќе завршат изборите. И затоа, ветувам дека како претставник на граѓаните во идното Собрание на Македонија, ќе останам достапен за вас, за вашите грижи, маки, но и идеи ...

Филипче: Нашата понуда е јасна и искрена, понудата на ВМРО-ДПМНЕ е дестабилизација и застој

24Инфо - 18.04.2024

Контактот со граѓаните и грижата за нивните проблеми нема да заврши на денот кога ќе завршат изборите. И затоа, ветувам дека како претставник на граѓаните во идното Собрание на Македонија, ќе останам достапен за вас, за вашите грижи, маки, но и идеи ...

Филипче: Нашата понуда е јасна и искрена, понудата на ВМРО-ДПМНЕ е дестабилизација и застој

Макфакс - 18.04.2024

Контактот со граѓаните и грижата за нивните проблеми нема да заврши на денот кога ќе завршат изборите. И затоа, ветувам дека како претставник на граѓаните во идното Собрание на Македонија, ќе останам достапен за вас, за вашите грижи, маки, но и идеи ...

ГРАЃАНИТЕ ВО МЕНЕ ЌЕ ИМААТ ПАРТНЕР И ДРУГАР Мојата врата ќе биде отворена, порача Филипче од Демир Капија

+инфо - 18.04.2024

Политиката носи одговорност. Одговорност за она што ќе се случува со нашата земја во иднина. Одговорност за тоа како ќе живеат граѓаните во неа. Одговорност за создавањето услови за мирен и спокоен живот, ослободен од грижи и сиромаштија.

Филипче: Нашата понуда е јасна и искрена, понудата на ВМРО-ДПМНЕ е дестабилизација и застој

Опсервер - 18.04.2024

Контактот со граѓаните и грижата за нивните проблеми нема да заврши на денот кога ќе завршат изборите. И затоа, ветувам дека како претставник на граѓаните во идното Собрание на Македонија, ќе останам достапен за вас, за вашите грижи, маки, но и идеи ...

Филипче: Нашата понуда е јасна и искрена, понудата на ВМРО-ДПМНЕ е дестабилизација и застој

Канал5 - 18.04.2024

Контактот со граѓаните и грижата за нивните проблеми нема да заврши на денот кога ќе завршат изборите. И затоа, ветувам дека како претставник на граѓаните во идното Собрание на Македонија, ќе останам достапен за вас, за вашите грижи, маки, но и идеи ...

Д-р Филипче: Граѓаните во мене како пратеник ќе имаат партнер и другар, а мојата врата ќе биде отворена

Бриф - 18.04.2024

Контактот со граѓаните и грижата за нивните проблеми нема да заврши на денот кога ќе завршат изборите. И затоа, ветувам дека како претставник на граѓаните во идното Собрание на Македонија, ќе останам достапен за вас, за вашите грижи, маки, но и идеи ...

Д-р Венко Филипче: Граѓаните во мене како пратеник ќе имаат партнер и другар, а мојата врата ќе биде отворена

Точка - 18.04.2024

Контактот со граѓаните и грижата за нивните проблеми нема да заврши на денот кога ќе завршат изборите. И затоа, ветувам дека како претставник на граѓаните во идното Собрание на Македонија, ќе останам достапен за вас, за вашите грижи, маки, но и идеи ...

(Видео) Филипче од Гевгелија: Како пратеник ќе останам достапен за грижите, но и за идеите на граѓаните

Макфакс - 18.04.2024

Дочекан со аплаузи и овации, носителот на листа на Изборна единица 4, д-р Венко Филипче го отвори централниот караван за парламентарните избори на СДСМ и Коалицијата за европска иднина кој попладнево започна во Демир Капија и Гевгелија.

(Видео) Филипче од Гевгелија: Како пратеник ќе останам достапен за грижите, но и за идеите на граѓаните

Опсервер - 18.04.2024

Дочекан со аплаузи и овации, носителот на листа на Изборна единица 4, д-р Венко Филипче го отвори централниот караван за парламентарните избори на СДСМ и Коалицијата за европска иднина кој попладнево започна во Демир Капија и Гевгелија.

Филипче до гласачите на СДСМ: Време е за мислење со ладна глава, се носат историски одлуки

Бриф - 18.04.2024

Венко Филипче на првиот митинг од кампањата за парламентарните избори им се обрати и на гласачит ена СДСМ. Тој порача дека е време за размислување со ладни глави и дека СДСМ секогаш е на вистинската страна на историјата.

Филипче: Нашата понуда е јасна и искрена, понудата на ВМРО-ДПМНЕ е дестабилизација и застој

Бриф - 18.04.2024

Носителот на СДСМ во четвртата изборна единица на првиот ден од кампањата порача дека граѓаните бираат помеѓу два суштински различни концепти на овие избори. „Пред нас се избори на кои граѓаните бираат помеѓу два многу различни концепти.

Филипче вети: Како пратеник ќе останам достапен за грижите, но и за идеите на граѓаните

Република - 18.04.2024

Носителот на листа на Изборна единица 4, Венко Филипче во своето обраќање во Гевгелија на централниот караван за парламентарните избори на СДСМ и Коалицијата за европска иднина вети дека како претставник на граѓаните во идното Собрание ќе остане ...