TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Обвинителите бараат до 25 години затвор за поранешниот директор на кампањата на Трамп

МКД - 16.02.2019

Обвинителите бараат од федералниот судија на Вирџинија да одреди строга казна за Пол Манафорт, поранешниот директор на кампањата на претседателот на САД Доналд Трамп, откако минатата година беше осуден по осум точки за банкарски и даночни измами.

Манафорт се соочува со казна затвор од 19 до 24 години

Р.С.Европа - 16.02.2019

Пол Манафорт, поранешниот шеф на изборната кампања на американскиот претседател Доналд Трамп може да добие казна затвор од 19 до 24 години врз основа на пресудата за даночни и банкарски измами.

Малер побара најмалку 19,5 години затвор за Пол Манафорт, екс шеф на изборниот штаб на Трамп

Локално - 16.02.2019

Американскиот специјален обвинител Роберт Малер кој раководи со истрагата за наводна руска вмешаност во претседателските избори во 2016 година, побара најмалку 19,5 години затвор за Пол Манафорт, поранешен шеф на изборниот штаб на Доналд Трамп.

Малер побара најмалку 19,5 години затвор за Пол Манафорт, ексшеф на изборниот штаб на Трамп

А1 On - 16.02.2019

Американскиот специјален обвинител Роберт Малер кој раководи со истрагата за наводна руска вмешаност во претседателските избори во 2016 година, побара најмалку 19,5 години затвор за Пол Манафорт, поранешен шеф на изборниот штаб на Доналд Трамп.

Малер побара најмалку 19,5 години затвор за Пол Манафорт, екс шеф на изборниот штаб на Трамп

Сител - 16.02.2019

Американскиот специјален обвинител Роберт Малер кој раководи со истрагата за наводна руска вмешаност во претседателските избори во 2016 година, побара најмалку 19,5 години затвор за Пол Манафорт, поранешен шеф на изборниот штаб на Доналд Трамп.

Специјалниот обвинител побара најмалку 19,5 години затвор за екс шефот на изборниот штаб на Трамп

+инфо - 16.02.2019

Американскиот специјален обвинител Роберт Малер кој раководи со истрагата за наводна руска вмешаност во претседателските избори во 2016 година, побара најмалку 19,5 години затвор за Пол Манафорт, поранешен шеф на изборниот штаб на Доналд Трамп.

Малер побара најмалку 19,5 години затвор за Пол Манафорт, екс шеф на изборниот штаб на Трамп

24Инфо - 16.02.2019

Американскиот специјален обвинител Роберт Малер кој раководи со истрагата за наводна руска вмешаност во претседателските избори во 2016 година, побара најмалку 19,5 години затвор за Пол Манафорт, поранешен шеф на изборниот штаб на Доналд Трамп.

Малер побара најмалку 19,5 години затвор за Пол Манафорт, екс шеф на изборниот штаб на Трамп

1tv - 16.02.2019

Американскиот специјален обвинител Роберт Малер кој раководи со истрагата за наводна руска вмешаност во претседателските избори во 2016 година, побара најмалку 19,5 години затвор за Пол Манафорт, поранешен шеф на изборниот штаб на Доналд Трамп.

Малер побара најмалку 19,5 години затвор за Пол Манафорт, екс шеф на изборниот штаб на Трамп

Опсервер - 16.02.2019

Американскиот специјален обвинител Роберт Малер кој раководи со истрагата за наводна руска вмешаност во претседателските избори во 2016 година, побара најмалку 19,5 години затвор за Пол Манафорт, поранешен шеф на изборниот штаб на Доналд Трамп.