TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЦО на ЛДП: Ристо Пенов кандидат за министер за локална самоуправаПЕНОВ

24 Вести - 01.10.2022

Рристо Пенов е предлог кандидат за нов министер за локална самоуправа - вака реши централниот одбор на лдп на седницата која заврши попладневно.Тој доби едногласна поддршка од членовите на централниот одбор на партијата.

ЛДП го предложи Ристо Пенов за нов министер за локална самоуправа

еМагазин