TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

36 возачи во Скопје казнети за брзо возење

МКД - 26.02.2021

Во рамките на засилените акциски контроли во областа на сообраќајот, полицијата вчера во Скопје изрекла 132 мерки, од кои најмногу за брзо возење-36, информира МВР. Од останатите казни, 6 се за возење без возачка дозвола, осум за технички неисправни ...

132 санкционирани возачи во Скопје, од кои 36 за брзо возење

Слободен Печат - 26.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 132 мерки, меѓу кои за непочитување на брзина на движење ...

Стана секојдневие: Од 193 казнети возачи 29 возеле без дозвола

Скопско Ехо - 25.02.2021

Возењето без возачка дозвола никако да се искорени од скопските сообраќајници. Полициските патроли во изминативе недели при редовните контроли постојано откриваат и по десетина вакви прекршители но нивниот број никако да се намали.

Казни за 67 возачи во Шуто Оризари и во Мирковци

Бизнис Вести - 25.02.2021

На териториите на Шуто Оризари и на Мирковци вчера изречени се вкупно 67 мерки, во рамки на засилените сообраќајни контроли. Од нив, како што денеска соопштија од МВР, за возење без возачка дозвола се 15 санкции, 11 за непочитување на брзина на ...

Во Шуто Оризари и Мирковци полицијата казни 67 возачи

Курир - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На териториите на Шуто Оризари и на Мирковци изречени се вкупно 67 мерки, меѓу кои за возење без возачка ...

Во текот на вчерашниот ден полицијата во Скопје казни 193 возачи – од нив 24 за брзо возење

Курир - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 193 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 29, 24 ...

193 санкционирани возачи во Скопје: 29 за возење без возачка дозвола, 24 за брзо возење

Скопје инфо - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 193 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 29, 24 ...

Казнети 193 возачи во Скопје, 24 за брзо возење

24Инфо - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 193 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 29, 24 ...

Во Скопје санкционирани 193 возачи, 29 биле без возачка дозвола

Фокус - 25.02.2021

На територијата на град Скопје вчера се изречени вкупно 193 сообраќајни мерки, меѓу кои 29 за возење без возачка дозвола, 24 за непочитување на брзина на движење, како и осум за технички неисправни и нерегистрирани возила.

Во Скопје санкционирани 193 возачи, 29 биле без возачка дозвола

Опсервер - 25.02.2021

– На територијата на град Скопје вчера се изречени вкупно 193 сообраќајни мерки, меѓу кои 29 за возење без возачка дозвола, 24 за непочитување на брзина на движење, како и осум за технички неисправни и нерегистрирани возила.

Во Скопје санкционирани 193 возачи, 29 биле без возачка дозвола

Канал5 - 25.02.2021

На територијата на град Скопје вчера се изречени вкупно 193 сообраќајни мерки, меѓу кои 29 за возење без возачка дозвола, 24 за непочитување на брзина на движење, како и осум за технички неисправни и нерегистрирани возила.

193 санкционирани возачи во Скопје – 29 лица возеле без возачка дозвола

ТВ21 - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 193 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 29, 24 ...

Во Скопје санкционирани 193 возачи, 29 биле без возачка дозвола

Сител - 25.02.2021

На територијата на град Скопје вчера се изречени вкупно 193 сообраќајни мерки, меѓу кои 29 за возење без возачка дозвола, 24 за непочитување на брзина на движење, како и осум за технички неисправни и нерегистрирани возила.

Стоп полиција: Казни за 193 возачи во Скопје

Денешен - 25.02.2021

На територијата на град Скопје вчера се изречени вкупно 193 сообраќајни мерки, меѓу кои 29 за возење без возачка дозвола, 24 за непочитување на брзина на движење, како и осум за технички неисправни и нерегистрирани возила.

Во текот на вчерашниот во Скопје казни за 193 возачи – од нив 24 за брзо возење

Нетпрес - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 193 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 29, 24 ...

Во Скопје санкционирани 193 возачи, 29 биле без возачка дозвола

iPortal - 25.02.2021

На територијата на град Скопје вчера се изречени вкупно 193 сообраќајни мерки, меѓу кои 29 за возење без возачка дозвола, 24 за непочитување на брзина на движење, како и осум за технички неисправни и нерегистрирани возила.

193 санкционирани возачи во Скопје: 29 за возење без возачка дозвола, 24 за брзо возење

MakPress - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 193 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 29, 24 ...

Казни за 67 возачи во Шуто Оризари и во Мирковци

Опсервер - 25.02.2021

– На териториите на Шуто Оризари и на Мирковци вчера изречени се вкупно 67 мерки, во рамки на засилените сообраќајни контроли. Од нив, како што денеска соопштија од МВР, за возење без возачка дозвола се 15 санкции, 11 за непочитување на брзина на ...

67 санкционирани возачи во Шуто Оризари и во Мирковци

MakPress - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На териториите на Шуто Оризари и на Мирковци изречени се вкупно 67 мерки, меѓу кои за возење без возачка ...

Казни за 67 возачи во Шуто Оризари и во Мирковци

Канал5 - 25.02.2021

На териториите на Шуто Оризари и на Мирковци вчера изречени се вкупно 67 мерки, во рамки на засилените сообраќајни контроли. Од нив, како што денеска соопштија од МВР, за возење без возачка дозвола се 15 санкции, 11 за непочитување на брзина на ...

Казни за 67 возачи во Шуто Оризари и во Мирковци

Вечер Прес - 25.02.2021

На териториите на Шуто Оризари и на Мирковци вчера изречени се вкупно 67 мерки, во рамки на засилените сообраќајни контроли. Од нив, како што денеска соопштија од МВР, за возење без возачка дозвола се 15 санкции, 11 за непочитување на брзина на ...

132 санкционирани возачи во Скопје, од кои 36 за брзо возење

Сител - 26.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 132 мерки, меѓу кои за непочитување на брзина на движење ...

132 санкционирани возачи во Скопје, од кои 36 за брзо возење (Видео)

24Инфо - 26.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 132 мерки, меѓу кои за непочитување на брзина на движење ...

МВР: 132 санкционирани возачи во Скопје

Курир - 26.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 132 мерки, меѓу кои за непочитување на брзина на движење ...

132 санкционирани возачи во Скопје, од кои 36 за брзо возење

Скопје инфо - 26.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 132 мерки, меѓу кои за непочитување на брзина на движење ...

132 санкционирани возачи во Скопје

ТВ21 - 26.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 132 мерки, меѓу кои за непочитување на брзина на движење ...

Во Скопје санкционирани 193 возачи, 29 биле без возачка дозвола

ММС - 25.02.2021

На територијата на град Скопје вчера се изречени вкупно 193 сообраќајни мерки, меѓу кои 29 за возење без возачка дозвола, 24 за непочитување на брзина на движење, како и осум за технички неисправни и нерегистрирани возила.

193 санкционирани возачи во Скопје: 29 за возење без возачка дозвола, 24 за брзо возење

Слободен Печат - 25.02.2021

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 193 мерки , меѓу кои за возење без возачка дозвола 29, ...