TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО | Пчелите и медот да бидат заштитени со закон, граѓаните да научат како се препознава вистински мед

Слободен Печат - 23.09.2021

Медот во земјава повеќе се консумира како лек, а не како храна. Трошиме помалку од еден килограм по глава на жител, за разлика од Словенија која троши девет или Јапонија која троши 16 килограми по глава на жител.

Пчелите и медот да бидат заштитени со закон, граѓаните да научат како се препознава вистински мед

24Инфо - 23.09.2021

Медот во земјава повеќе се консумира како лек, а не како храна. Трошиме помалку од еден килограм по глава на жител, за разлика од Словенија која троши девет или Јапонија која троши 16 килограми по глава на жител.

Пчелите и медот да бидат заштитени со закон

Канал5 - 23.09.2021

Пчелите и медот да бидат заштитени со закон, граѓаните да научат како се препознава вистински мед. Медот во земјава повеќе се консумира како лек, а не како храна. Трошиме помалку од еден килограм по глава на жител, за разлика од Словенија која троши ...

ТРОШИМЕ ПОМАЛКУ ОД 1 КИЛОГРАМ МЕД ГОДИШНО Јапонците трошат 16 килограми

+инфо - 23.09.2021

Пчеларите бараат законски да се заштити медот кој е храна и лек. Медот во земјава повеќе се консумира како лек, а не како храна. Трошиме помалку од еден килограм по глава на жител, за разлика од Словенија која троши девет или Јапонија која троши 16 ...

Пчелите и медот да бидат заштитени со закон, граѓаните да научат како се препознава вистински мед

Опсервер - 23.09.2021

– Медот во земјава повеќе се консумира како лек, а не како храна. Трошиме помалку од еден килограм по глава на жител, за разлика од Словенија која троши девет или Јапонија која троши 16 килограми по глава на жител.

Граѓаните да научат како се препознава вистински мед

Вечер Прес - 23.09.2021

Медот во земјава повеќе се консумира како лек, а не како храна. Трошиме помалку од еден килограм по глава на жител, за разлика од Словенија која троши девет или Јапонија која троши 16 килограми по глава на жител.

Пчелите и медот треба да бидат заштитени со закон, граѓаните да научат како се препознава вистински мед

Република - 23.09.2021

Медот во земјава повеќе се консумира како лек, а не како храна. Трошиме помалку од еден килограм по глава на жител, за разлика од Словенија која троши девет или Јапонија која троши 16 килограми по глава на жител.

Пчелите и медот да бидат заштитени со закон, граѓаните да научат како се препознава вистински мед

Бизнис Вести - 23.09.2021

Медот во земјава повеќе се консумира како лек, а не како храна. Трошиме помалку од еден килограм по глава на жител, за разлика од Словенија која троши девет или Јапонија која троши 16 килограми по глава на жител.

Пчелите и медот да бидат заштитени со закон, граѓаните да научат како се препознава вистински мед

Бриф - 23.09.2021

Медот во земјава повеќе се консумира како лек, а не како храна. Трошиме помалку од еден килограм по глава на жител, за разлика од Словенија која троши девет или Јапонија која троши 16 килограми по глава на жител.

Македонецот како за лек троши 1 килограм мед годишно, Јапонецот јаде 16 килограми

МКД - 23.09.2021

„Медот во Македонија повеќе се консумира како лек, а не како храна. Трошиме помалку од еден килограм по глава на жител, за разлика од Словенија која троши девет или Јапонија која троши 16 килограми по глава на жител.

(Галерија) „Денови на медот“: Пчелите и медот да бидат заштитени со закон

Независен - 23.09.2021

Медот во земјава повеќе се консумира како лек, а не како храна. Трошиме помалку од еден килограм по глава на жител, за разлика од Словенија која троши девет или Јапонија која троши 16 килограми по глава на жител.

Пчелите и медот да бидат заштитени со закон, граѓаните да научат како се препознава вистински мед

MakPress - 23.09.2021

Медот во земјава повеќе се консумира како лек, а не како храна. Трошиме помалку од еден килограм по глава на жител, за разлика од Словенија која троши девет или Јапонија која троши 16 килограми по глава на жител.

Царството на медот во центарот на Скопје

Скопско Ехо - 23.09.2021

На улица „Македонија“ во центарот на Скопје од денеска до недела ќе се одржи традиционалната манифестација Денови на македонскиот мед. Медот во земјава повеќе се консумира како лек, а не како храна.

„ДЕНОВИ НА МЕДОТ“ ВО СКОПЈЕ Можe да се дегустира и купи мед и пчелини производи

+инфо - 23.09.2021

Манифестацијата се одржува 17 години, во организација на пчеларското здружение „Матица“. Дегустација на мед и можност да се купи мед и различни видови на пчелини производи на традиционалната манифестација „Денови на медот“.

„Денови на медот“ во Скопје – може да се дегустира и купи мед и пчелини производи

Нетпрес - 23.09.2021

Дегустација на мед и можност да се купи мед и различни видови на пчелини производи на традиционалната манифестација „Денови на медот“. Манифестацијата се одржува на улица Македонија во центарот на Скопје, а учествуваат пчелари од цела земја.

Денес може да дегустирате и да си купите мед на улица „Македонија“

Фактор - 23.09.2021

Да дегустирате но и да си купите различни видови мед и пчелни производи денеска ќе можете во центарот на Скопје. Улица Македонија ќе биде место каде ќе се одржи 17-тата по ред манифестација Денови на македонскиот мед.

Денови на македонскиот мед

Независен - 23.09.2021

На улица „Македонија“ во центарот на Скопје денеска ќе се одржи традиционалната манифестација Денови на македонскиот мед. Манифестацијата се одржува 17. година по ред, во организација на пчеларското здружение „Матица“.

Денови на македонскиот мед

Бизнис Вести - 23.09.2021

На улица „Македонија” во центарот на Скопје денеска ќе се одржи традиционалната манифестација Денови на македонскиот мед. Манифестацијата се одржува 17. година по ред, во организација на пчеларското здружение „Матица”.

Денови на македонскиот мед

Бриф - 23.09.2021

На улица „Македонија“ во центарот на Скопје денеска ќе се одржи традиционалната манифестација Денови на македонскиот мед. Манифестацијата се одржува 17. година по ред, во организација на пчеларското здружение „Матица“.

Денови на македонскиот мед

24Инфо - 23.09.2021

На улица „Македонија” во центарот на Скопје денеска ќе се одржи традиционалната манифестација Денови на македонскиот мед. Манифестацијата се одржува 17. година по ред, во организација на пчеларското здружение „Матица”.

Денови на македонскиот мед

Опсервер - 23.09.2021

– На улица „Македонија“ во центарот на Скопје денеска ќе се одржи традиционалната манифестација Денови на македонскиот мед. Манифестацијата се одржува 17. година по ред, во организација на пчеларското здружение „Матица“.

Денеска долж улица „Македонија“: Денови на македонскиот мед

Нова ТВ - 23.09.2021

На улица „Македонија“ во центарот на Скопје денеска ќе се одржи традиционалната манифестација Денови на македонскиот мед. Манифестацијата се одржува 17. година по ред, во организација на пчеларското здружение „Матица“.

Денови на македонскиот мед

Канал5 - 23.09.2021

На улица „Македонија" во центарот на Скопје денеска ќе се одржи традиционалната манифестација Денови на македонскиот мед. Манифестацијата се одржува 17. година по ред, во организација на пчеларското здружение „Матица".

Денови на македонскиот мед на улица „Македонија“

Скопје инфо - 23.09.2021

На улица „Македонија“ во центарот на Скопје денеска ќе се одржи традиционалната манифестација Денови на македонскиот мед. Манифестацијата се одржува 17. година по ред, во организација на пчеларското здружение „Матица“.

Денови на македонскиот мед во Скопје

Република - 23.09.2021

На улица „Македонија“ во центарот на Скопје денеска ќе се одржи традиционалната манифестација Денови на македонскиот мед. Манифестацијата се одржува 17. година по ред, во организација на пчеларското здружение „Матица“.

Денови на македонскиот мед денеска на улица „Македонија“

Вечер Прес - 23.09.2021

На улица „Македонија“ во центарот на Скопје денеска ќе се одржи традиционалната манифестација Денови на македонскиот мед. Манифестацијата се одржува 17. година по ред, во организација на пчеларското здружение „Матица“.

НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА: Денеска Денови на македонскиот мед во Скопје

Денешен - 23.09.2021

На улица „Македонија“ во центарот на Скопје денеска ќе се одржи традиционалната манифестација Денови на македонскиот мед. Манифестацијата се одржува 17. година по ред, во организација на пчеларското здружение „Матица“.

Денови на македонскиот мед

MakPress - 23.09.2021

На улица „Македонија“ во центарот на Скопје денеска ќе се одржи традиционалната манифестација Денови на македонскиот мед. Манифестацијата се одржува 17. година по ред, во организација на пчеларското здружение „Матица“.

Денови на македонскиот мед во Скопје

Н.Македонија - 23.09.2021

На улица „Македонија“ во центарот на Скопје денеска се одржува традиционалната манифестација Денови на македонскиот мед. Манифестацијата се одржува 17. година по ред, во организација на пчеларското здружение „Матица“.