TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Албанската опозиција: Поволната бизнис клима во Северна Македонија ги привлече албанските инвестиции

Либертас - 09.08.2020

Поволната бизнис клима која владее во Северна Македонија наспроти „задушувачката клима“ во Албанија се услови албанските бизнисмени своите инвестиции да ги насочат кај нашиот источен сосед.

Албанската опозиција: Поволната бизнис клима во Северна Македонија ги привлече албанските инвестиции

Опсервер - 09.08.2020

Тирана, 9 август 2020() – Поволната бизнис клима која владее во Северна Македонија наспроти „задушувачката клима“ во Албанија се услови албанските бизнисмени своите инвестиции да ги насочат кај нашиот источен сосед.

Албанската опозиција: Поволната бизнис клима во Северна Македонија ги привлече албанските инвестиции

А1 On - 09.08.2020

Поволната бизнис клима која владее во Северна Македонија наспроти „задушувачката клима“ во Албанија се услови албанските бизнисмени своите инвестиции да ги насочат кај нашиот источен сосед.

Бизнисмени од Албанија поради поволната бизнис клима во Македонија, инвестирале околу 1,3 милијарди евра

Frontline - 09.08.2020

Поволната бизнис клима која владее во Северна Македонија наспроти „задушувачката клима“ во Албанија се услови албанските бизнисмени своите инвестиции да ги насочат кај нашиот источен сосед.

Албанската опозиција ја пофали Македонија

Република - 09.08.2020

Поволната бизнис клима која владее во Северна Македонија наспроти „задушувачката клима“ во Албанија се услови албанските бизнисмени своите инвестиции да ги насочат кај нашиот источен сосед.

Албанската опозиција: Поволната бизнис клима во Северна Македонија ги привлече албанските инвестиции

iPortal - 09.08.2020

Поволната бизнис клима која владее во Северна Македонија наспроти „задушувачката клима“ во Албанија се услови албанските бизнисмени своите инвестиции да ги насочат кај нашиот источен сосед.

Бизнисмените од Албанија повеќе инвестираат во С.Македонија отколку дома, се жали тамошната опозиција

360 степени - 09.08.2020

Поволната бизнис клима која владее во Северна Македонија наспроти „задушувачката клима“ во Албанија се услови албанските бизнисмени своите инвестиции да ги насочат кај нашиот источен сосед.

Албанската опозиција: Поволната бизнис клима во Северна Македонија ги привлече албанските инвестиции

24Инфо - 09.08.2020

Поволната бизнис клима која владее во Северна Македонија наспроти „задушувачката клима” во Албанија се услови албанските бизнисмени своите инвестиции да ги насочат кај нашиот источен сосед.

Албанската опозиција: Бизнисмени од Албанија инвестирале стотици милиони евра во Македонија

Независен - 09.08.2020

Поволната бизнис клима која владее во Северна Македонија наспроти „задушувачката клима“ во Албанија се услови албанските бизнисмени своите инвестиции да ги насочат кај нашиот источен сосед.

Поволната бизнис клима во Северна Македонија ги привлече албанските инвестиции

Фокус - 09.08.2020

Поволната бизнис клима која владее во Северна Македонија наспроти „задушувачката клима“ во Албанија се услови албанските бизнисмени своите инвестиции да ги насочат кај нашиот источен сосед.

Поради поволната бизнис клима: Албански бизнисмени инвестирале 1,3 милијарди евра во Македонија

Локално - 09.08.2020

Поволната бизнис клима која владее во Северна Македонија наспроти „задушувачката клима“ во Албанија се услови албанските бизнисмени своите инвестиции да ги насочат кај нашиот источен сосед.

Албанската опозиција: Поволната бизнис клима во Северна Македонија ги привлече албанските инвестиции

Бизнис Вести - 09.08.2020

Тирана, 9 август 2020(МИА) – Поволната бизнис клима која владее во Северна Македонија наспроти „задушувачката клима” во Албанија се услови албанските бизнисмени своите инвестиции да ги насочат кај нашиот источен сосед.

Албанската опозиција: Поволната бизнис клима во Македонија ги привлече албанските инвестиции

Канал5 - 09.08.2020

Поволната бизнис клима која владее во Македонија наспроти „задушувачката клима" во Албанија се услови албанските бизнисмени своите инвестиции да ги насочат кај нашиот источен сосед. Ова е ставот на албанската опозиција, што го изнесе поранешната ...

Поволната бизнис клима во Северна Македонија ги привлече албанските инвестиции

24 Вести - 09.08.2020

Поволната бизнис клима која владее во Северна Македонија наспроти „задушувачката клима“ во Албанија се услови албанските бизнисмени своите инвестиции да ги насочат кај нашиот источен сосед.

Oпозицијата во Албанија: Поволната бизнис клима во Македонија ги привлече албанските инвестиции

Нетпрес - 09.08.2020

Поволната бизнис клима која владее во Северна Македонија наспроти „задушувачката клима“ во Албанија се услови албанските бизнисмени своите инвестиции да ги насочат кај нашиот источен сосед.

Албанската опозиција: Поволната бизнис клима во Северна Македонија ги привлече албанските инвестиции

CivilMedia - 09.08.2020

Поволната бизнис клима која владее во Северна Македонија наспроти „задушувачката клима“ во Албанија се услови албанските бизнисмени своите инвестиции да ги насочат кај нашиот источен сосед.

Бизнисмените од Албанија повеќе инвестираат во С.Македонија отколку дома

Граѓански збор - 09.08.2020

Поволната бизнис клима која владее во Северна Македонија наспроти „задушувачката клима“ во Албанија се услови албанските бизнисмени своите инвестиции да ги насочат кај нашиот источен сосед.