TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Министерот Вулин го нападна амбасадорот Хил дека е „арогантен“

Независен - 22.05.2022

Министерот за внатрешни работи на Србија, Александар Вулин, реагирајќи на неговото денешно интервју, му порача на американскиот амбасадор, Кристофер Хил, дека „Србија ќе оди по својот пат, а амбасадорот (Хил) треба да управува со оние кои тоа го ...

Хил: За Србија има само еден пат, а тоа е Западот и ЕУ

Н.Македонија - 22.05.2022

Во пресрет на утрешната најавена средба на амбасадорот на САД во Србија, Кристофер Хил со српскиот претседател Александар Вучиќ, тој за Политика изјави дека за Србија има само еден пат, а тоа е Западот и ЕУ, порачувајќи дека во животот мора да се ...

Кристофер Хил: Дојде моментот Србија да одлучи што сака

Независен - 22.05.2022

Амбасадорот на САД во Србија, Кристофер Хил изјави дека во животот мора да се прават избори и дека ова е таков момент, а за Србија има само еден пат, а тоа се Западот и Европската унија. „За разлика од минатото, кога во Србија се мислеше дека постои ...

Хил: За Србија има само еден пат, а тоа е Западот и ЕУ

А1 On - 22.05.2022

Во пресрет на утрешната најавена средба на амбасадорот на САД во Србија, Кристофер Хил со српскиот претседател Александар Вучиќ, тој за Политика изјави дека за Србија има само еден пат, а тоа е Западот и ЕУ, порачувајќи дека во животот мора да се ...

Хил: Патот за Србија е Западот и ЕУ

Р.С.Европа - 22.05.2022

Амбасадорот на САД во Србија, Кристофер Хил пред утрешната средба со српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека за земјата има само еден пат. „За разлика од минатото, кога во Србија се мислеше дека постои трет пат, дека Србија не е ниту на ...

Хил: За Србија има само еден пат, а тоа е Западот и ЕУ

Frontline - 22.05.2022

Во пресрет на утрешната најавена средба на амбасадорот на САД во Србија, Кристофер Хил со српскиот претседател Александар Вучиќ, тој за Политика изјави дека за Србија има само еден пат, а тоа е Западот и ЕУ, порачувајќи дека во животот мора да се ...

Хил: За Србија има само еден пат, а тоа е Западот и ЕУ

Опсервер - 22.05.2022

– Во пресрет на утрешната најавена средба на амбасадорот на САД во Србија, Кристофер Хил со српскиот претседател Александар Вучиќ, тој за Политика изјави дека за Србија има само еден пат, а тоа е Западот и ЕУ, порачувајќи дека во животот мора да се ...

Кристофер Хил: „Мислам дека има само еден пат за Србија, а тоа е Западот, тоа е Европската Унија.“

Во Центар - 22.05.2022

Во пресрет на утрешната најавена средба на амбасадорот на САД во Србија, Кристофер Хил со српскиот претседател Александар Вучиќ, тој за Политика изјави дека за Србија има само еден пат, а тоа е Западот и ЕУ, порачувајќи дека во животот мора да се ...

Хил: За Србија има само еден пат, а тоа е Западот и ЕУ

Вечер Прес - 22.05.2022

Во пресрет на утрешната најавена средба на амбасадорот на САД во Србија, Кристофер Хил со српскиот претседател Александар Вучиќ, тој за Политика изјави дека за Србија има само еден пат, а тоа е Западот и ЕУ, порачувајќи дека во животот мора да се ...

Хил: За Србија има само еден пат, а тоа е Западот и ЕУ

Lider - 22.05.2022

Во пресрет на утрешната најавена средба на амбасадорот на САД во Србија, Кристофер Хил со српскиот претседател Александар Вучиќ, тој за Политика изјави дека за Србија има само еден пат, а тоа е Западот и ЕУ, порачувајќи дека во животот мора да се ...

Хил: За Србија има само еден пат, а тоа е Западот и ЕУ

Република - 22.05.2022

Во пресрет на утрешната најавена средба на амбасадорот на САД во Србија, Кристофер Хил со српскиот претседател Александар Вучиќ, тој за Политика изјави дека за Србија има само еден пат, а тоа е Западот и ЕУ, порачувајќи дека во животот мора да се ...

ЗА СРБИЈА ИМА САМО ЕДЕН ПАТ, НА ЗАПАД Американскиот амбасадор во Белград „се загрева“ за средбата со Вучиќ

+инфо - 22.05.2022

Ова го кажувам врз основа на она што секојдневно го слушам од луѓето, но и врз основа на изјавите на претседателот Вучиќ, рече Хил. Во пресрет на утрешната најавена средба на амбасадорот на САД во Србија, Кристофер Хил со српскиот претседател ...

Хил: За Србија има само еден пат, а тоа е Западот и ЕУ

MakPress - 23.05.2022

Во пресрет на утрешната најавена средба на амбасадорот на САД во Србија, Кристофер Хил со српскиот претседател Александар Вучиќ, тој за Политика изјави дека за Србија има само еден пат, а тоа е Западот и ЕУ, порачувајќи дека во животот мора да се ...