TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Си Џинпинг во посета на Монако

24Инфо - 24.03.2019

Кинескиот претседател Си Џинпинг денеска престојуваше во посета на Монако, каде се сретна со принцот Алберт. Ова е прва посета на еден кинески претседател на Монако, кое има амбиции за зајакнување на трговската и економската соработка со Кина.

Си Џинпинг во посета на Монако

1tv - 24.03.2019

Кинескиот претседател Си Џинпинг денеска престојуваше во посета на Монако, каде се сретна со принцот Алберт. Ова е прва посета на еден кинески претседател на Монако, кое има амбиции за зајакнување на трговската и економската соработка со Кина.

Кинескиот претседател Си Џинпинг во посета на Монако

Н.Македонија - 24.03.2019

Кинескиот претседател Си Џинпинг денеска престојуваше во посета на Монако, каде се сретна со принцот Алберт. Ова е прва посета на еден кинески претседател на Монако, кое има амбиции за зајакнување на трговската и економската соработка со Кина.

Си Џинпинг во посета на Монако

А1 On - 24.03.2019

Кинескиот претседател Си Џинпинг денеска престојуваше во посета на Монако, каде се сретна со принцот Алберт. Ова е прва посета на еден кинески претседател на Монако, кое има амбиции за зајакнување на трговската и економската соработка со Кина.

Си Џинпинг во посета на Монако

Либертас - 24.03.2019

Кинескиот претседател Си Џинпинг денеска престојуваше во посета на Монако, каде се сретна со принцот Алберт. Ова е прва посета на еден кинески претседател на Монако, кое има амбиции за зајакнување на трговската и економската соработка со Кина.

Си Џинпинг во посета на Монако

MakPress - 25.03.2019

Кинескиот претседател Си Џинпинг денеска престојуваше во посета на Монако, каде се сретна со принцот Алберт. Ова е прва посета на еден кинески претседател на Монако, кое има амбиции за зајакнување на трговската и економската соработка со Кина.

Си Џинпинг во посета на Монако

Опсервер - 25.03.2019

Кинескиот претседател Си Џинпинг денеска престојуваше во посета на Монако, каде се сретна со принцот Алберт. Ова е прва посета на еден кинески претседател на Монако, кое има амбиции за зајакнување на трговската и економската соработка со Кина.