TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сексуалните работници бараат заштита со девојки во излог во Скопје

Сакам да кажам - 16.12.2017

Со уметнички перформанс на девојки во излог, налик на областа на црвените фенери во Амстердам денеска во Скопје почна одбележувањето на Меѓународниот ден против насилство врз сексуалните работници.

(Видео) Шест сексуални работнички преку излози нудат услуги на булевар во Скопје

Макфакс - 16.12.2017

Шест провокативно облечени вечерва од 17 часот од излози на булеварот Св. Климент Охридски на скопјани им нудат сексуални услуги. Секоја има свој излог и поинаков настап по примерот на сексуалните работнички од борделите на Улицата на црвените ...

(ВИДЕО/18+) Скопје како Амстердам: Сексуални работнички им се „нудат“ на граѓаните преку стакло

еМагазин - 16.12.2017

Во Скопје вечерва се одржува перформанс во организација на граѓанската иницијатива за заштита и унапредување на правата на сексуалните работници „Стар-стар“. Атмосферата од таму погледнете ја во видета на еМагазин: Неколку сексуални работнички ќе ...

(Видео) Шест разголени девојки од излог утревечер ќе разговараат со публиката

Макфакс - 15.12.2017

Шест провокативно облечени девојки утревечер од излози на булеварот Св. Климент Охридски на скопјани ќе им нудат сексуални услуги. Секоја ќе има свој излог и различен настап по примерот на сексуалните работнички од борделите на„Улицата на црвени ...

Перформанс: Разголени девојки им се „нудат“ на граѓаните преку стакло

+инфо - 16.12.2017

Излогот е дел од годинашното одбележување на Меѓународниот ден за борба против насилството врз сексуалните работнички. Во Скопје вечерва се одржува перформанс во организација на граѓанската иницијатива за заштита и унапредување на правата на ...

Скопје првпат ќе добие девојки во излог

Макфакс - 15.12.2017

Граѓанската иницијатива за заштита и унапредување на правата на сексуалните работници СТАР-СТАР в сабота, ќе го одбележи Меѓународниот ден за борба против насилството врз сексуалните работници.

Скопје налик Аместердам, утре ќе се одржи „Скопје ред лајт дистрикт“

Денар - 15.12.2017

Граѓанската иницијатива за заштита и унапредување на правата на сексуалните работници СТАР-СТАР в сабота, ќе го одбележи Меѓународниот ден за борба против насилството врз сексуалните работници.

Ок но, сепак, проверете дали сте сексуално здрави

Вечер Прес - 14.12.2017

Што е сексуално здравје и како да имате здрава сексуалност? Ви одговараме на овие прашања, пренесувајќи ги карактеристиките на сексуално здравите луѓе и факторите кои го загрозуваат сексуалното здравје.

(Видео) Шест разголени девојки од излог утревечер ќе разговараат со публиката

Вечер Прес - 15.12.2017

Шест провокативно облечени девојки утревечер од излози на булеварот Св. Климент Охридски на скопјани ќе им нудат сексуални услуги. Секоја ќе има свој излог и различен настап по примерот на сексуалните работнички од борделите на„Улицата на црвени ...

Перформанс: Шест разголени девојки од излози ќе се борат против насилството врз сексуалните работнички

Фокус - 16.12.2017

Шест провокативно облечени девојки од излози на булеварот Св. Климент Охридски на скопјани им нудат сексуални услуги по повод годинашното одбележување на Меѓународниот ден за борба против насилството врз сексуалните работнички.

Скопје првпат ќе добие девојки во излог

Вечер Прес - 15.12.2017

Граѓанската иницијатива за заштита и унапредување на правата на сексуалните работници СТАР-СТАР в сабота, ќе го одбележи Меѓународниот ден за борба против насилството врз сексуалните работници.

Скопје налик Амстердам, утре ќе се одржи „Скопје ред лајт дистрикт“

Либертас - 15.12.2017

Граѓанската иницијатива за заштита и унапредување на правата на сексуалните работници СТАР-СТАР в сабота, ќе го одбележи Меѓународниот ден за борба против насилството врз сексуалните ...

ВИДЕО: Шест разголени девојки од излог утревечер ќе разговараат со скопјани

А1 On - 15.12.2017

Шест провокативно облечени девојки утревечер од излози на булеварот Св. Климент Охридски на скопјани ќе им нудат сексуални услуги. Секоја ќе има свој излог и различен настап по примерот на сексуалните работнички од борделите на „Улицата на црвени ...

Скопје налик Амстердам, утре ќе се одржи „Скопје ред лајт дистрикт“

Точка - 15.12.2017

Граѓанската иницијатива за заштита и унапредување на правата на сексуалните работници СТАР-СТАР в сабота, ќе го одбележи Меѓународниот ден за борба против насилството врз сексуалните работници.

Шест разголени девојки од излог утревечер ќе разговараат со скопјани

Скопје24 - 15.12.2017

Шест провокативно облечени девојки утревечер од излози на булеварот Св. Климент Охридски на скопјани ќе им нудат сексуални услуги. Секоја ќе има свој излог и различен настап по примерот на сексуалните работнички од борделите на „Улицата на црвени ...

Скопје ќе добие излог на девојки

Скопје инфо - 15.12.2017

Граѓанската иницијатива за заштита и унапредување на правата на сексуалните работници СТАР-СТАР в сабота, ќе го одбележи Меѓународниот ден за борба против насилството врз сексуалните работници.

Шест разголени девојки од излог утревечер ќе разговараат со скопјани

iPortal - 15.12.2017

Шест провокативно облечени девојки утревечер од излози на булеварот Св. Климент Охридски на скопјани ќе им нудат сексуални услуги. Секоја ќе има свој излог и различен настап по примерот на сексуалните работнички од борделите на „Улицата на црвени ...

Скопје првпат ќе добие девојки во излог

А1 On - 15.12.2017

Граѓанската иницијатива за заштита и унапредување на правата на сексуалните работници „Стар-стар“ в сабота ќе го одбележи Меѓународниот ден за борба против насилството врз сексуалните работници.

Почна јавното нудење на услуги на сексуалните работнички на излози во Скопје

Sky - 15.12.2017

Шест провокативно облечени вечерва во 17 часот од излози на булеварот Св. Климент Охридски на скопјани им нудат сексуални услуги. Секоја има свој излог и поинаков настап по примерот на сексуалните работнички од борделите на Улицата на црвените ...

Скопје ќе добие девојки во излог

+инфо - 15.12.2017

Утре „Стар-стар“ во соработка со Коалицијата „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“ ќе организира „Скопје ред лајт дистрикт“. Граѓанската иницијатива за заштита и унапредување на правата на сексуалните работници „Стар-стар“ в ...

Шест разголени девојки од излог утревечер ќе разговараат со скопјани

Бриф - 16.12.2017

Шест провокативно облечени девојки утревечер од излози на булеварот Св. Климент Охридски на скопјани ќе им нудат сексуални услуги. Секоја ќе има свој излог и различен настап по примерот на сексуалните работнички од борделите на „Улицата на црвени ...

Скопје првпат ќе добие девојки во излог

Sky - 15.12.2017

Граѓанската иницијатива за заштита и унапредување на правата на сексуалните работници „Стар-стар“ в сабота ќе го одбележи Меѓународниот ден за борба против насилството врз сексуалните работници.

Ред дистрикт во центарот на Скопје

Вечер Прес - 16.12.2017

Шест провокативно облечени вечерва од 17 часот од излози на булеварот Св. Климент Охридски на скопјани им нудат сексуални услуги. Секоја има свој излог и поинаков настап по примерот на сексуалните работнички од борделите на Улицата на црвените ...

Скопје налик Аместердам, утре ќе се одржи „Скопје ред лајт дистрикт“; разговарајте со разголени девојки

Локално - 15.12.2017

Граѓанската иницијатива за заштита и унапредување на правата на сексуалните работници СТАР-СТАР в сабота, ќе го одбележи Меѓународниот ден за борба против насилството врз сексуалните работници.

(МАКФАКС ВО ЖИВО) Шест сексуални работнички преку излози нудат услуги на булевар во Скопје

iPortal - 16.12.2017

Камерата на Макфакс во живо го пренесува настанот од кој Шест провокативно облечени вечерва од 17 часот од излози на булеварот Св. Климент Охридски на скопјани им нудат сексуални услуги. Секоја има свој излог и поинаков настап по примерот на ...

Инсталација на „Стар-стар“: Скопје првпат ќе добие девојки во излог!

Екран - 16.12.2017

Денес Скопје првпат ќе добие девојки во излог. Станува збор за уметничката инсталација која ќе биде поставена од 17. до 22. часот на бул. „Климент Охридски“ бр. 48, во излозите до клубот „Вулкан“, соопштија од граѓанската иницијатива за заштита и ...

ВИДЕО: Шест провокативни девојки нудат сексуални услуги

А1 On - 16.12.2017

Шест провокативно облечени девојки од излози на булеварот Св. Климент Охридски на скопјани им нудат сексуални услуги. Една насока од булеватот е затворена. Секоја има свој излог и различен настап по примерот на сексуалните работнички од борделите на ...

(ВИДЕО) Шест провокативни девојки нудат сексуални услуги

Локално - 16.12.2017

Шест провокативно облечени девојки од излози на булеварот Св. Климент Охридски на скопјани им нудат сексуални услуги. Една насока од булеватот е затворена, информира а1он . Секоја има свој излог и различен настап по примерот на сексуалните ...