TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ситуацијата е тензична, грчката армија е на нозе: Турција со провокација до Грција?

Точка - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради турските „провокативни делувања“ во источниот Медитеран, пренесува грчки „Катимерини“. Според информациите на споменатиот грчки весник, и покрај повиците на Европската унија да се сопре ...

Тензии: Грчката војска во состојба на готовност поради дупчење за нафта околу Кипар

ММС - 24.06.2019

Грчките оружени сили се во состојба на готовност поради продолжувањето на турскиот „провокативен“ настап во источното Средоземје, пишува грчкиот весник „Катимрини“. Тој наведува дека, и покрај повиците од ЕУ да престане дупчењето за нафта и гас во ...

„Катимерини“: Грчките воени сили се во состојба на подготвеност

Локално - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради продолжување на можен турски „провокативен” настап во источниот Медитеран, објави грчкиот весник Катимерини. Според грчкиот весник, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчење за нафта и ...

Катимерини: Грчките воени сили во состојба на подготвеност

Денешен - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради продолжувањето на можниот турски „провокативен” настап во источниот Медитеран, пишува грчкиот весник Катимерини. Според грчкиот весник, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчење на ...

(ВИДЕО) Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради турските „провокативни делувања“

Фактор - 24.06.2019

Нови тензии има меѓу Грција и Турција. Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради турските „провокативни делувања“ во источниот Медитеран, објави грчкиот весник „Катимерини“.

„Катимерини“: Грчките воени сили се во состојба на подготвеност

Опсервер - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради продолжување на можен турски „провокативен” настап во источниот Медитеран, објави грчкиот весник Катимерини. Според грчкиот весник, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчење за нафта и ...

Катимерини: Вооружените сили на Грција се на „готовс“!

Слободен Печат - 24.06.2019

Весникот додава дека клучното прашање во Атина е како да се реагира доколку Турција спроведе истражување, според грчките официјални лица, во грчкиот континентален појас. Грчкиот весник Катимерини објави дека вооружени сили се во состојба на ...

„Катимерини“: Грчките воени сили се во состојба на подготвеност

1tv - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради продолжување на можен турски „провокативен” настап во источниот Медитеран, објави грчкиот весник Катимерини. Според грчкиот весник, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчење за нафта и ...

„Катимерини“: Грчките воени сили се во состојба на подготвеност

Сител - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради продолжување на можен турски „провокативен” настап во источниот Медитеран, објави грчкиот весник Катимерини. Според грчкиот весник, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчење за нафта и ...

„Катимерини“: Грчките воени сили се во состојба на подготвеност

Нова ТВ - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради продолжување на можен турски „провокативен” настап во источниот Медитеран, објави грчкиот весник Катимерини. Според грчкиот весник, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчење за нафта и ...

„Катимерини“: Грчките воени сили се во состојба на подготвеност

А1 On - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради продолжување на можен турски „провокативен” настап во источниот Медитеран, објави грчкиот весник Катимерини. Според грчкиот весник, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчење за нафта и ...

„Катимерини“: Грчките воени сили се во состојба на подготвеност

+инфо - 24.06.2019

Според грчкиот весник, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчење за нафта и за гас во ексклузивната економска зона околу Кипар, Грција останува во режим на подготвеност за да се спречи евентуалната ескалација во источниот Медитеран.

„Катимерини“: Грчките воени сили се во состојба на подготвеност

еМагазин - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради продолжување на можен турски „провокативен” настап во источниот Медитеран, објави грчкиот весник Катимерини. Според грчкиот весник, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчење за нафта и ...

„Катимерини“: Грчките воени сили се во состојба на подготвеност

Либертас - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради продолжување на можен турски „провокативен” настап во источниот Медитеран, објави грчкиот весник Катимерини. Според грчкиот весник, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчење за нафта и ...

Напнато на Медитеранот, грчките воени сили во состојба на готовност

Макфакс - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на готовност поради продолжување на можниот турски провокативен настап на истокот од Медитеранот, пишува грчкиот весник „Катимерини“. Според грчкиот весник, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчењето на ...

„Катимерини“: Грчките воени сили се во состојба на подготвеност

Независен - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради продолжување на можен турски „провокативен” настап во источниот Медитеран, објави грчкиот весник Катимерини. Според грчкиот весник, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчење за нафта и ...

„Катимерини”: Грчките воени сили се во состојба на подготвеност

Република - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради продолжување на можен турски „провокативен” настап во источниот Медитеран, објави грчкиот весник Катимерини. Според грчкиот весник, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчење за нафта и ...

„Катимерини”: Грчките воени сили се во состојба на подготвеност

24Инфо - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради продолжување на можен турски „провокативен” настап во источниот Медитеран, објави грчкиот весник Катимерини. Според грчкиот весник, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчење за нафта и ...

„Катимерини“: Грчките воени сили во состојба на готовност

Р.С.Европа - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради продолжување на можен турски „провокативен” настап во источниот Медитеран, објави грчкиот весник Катимерини. Според весникот, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчење за нафта и за гас ...

„Катимерини”: Грчките воени сили се во состојба на подготвеност

iPortal - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради продолжување на можен турски „провокативен” настап во источниот Медитеран, објави грчкиот весник Катимерини. Според грчкиот весник, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчење за нафта и ...

Грчките авиони на готовс: Грција и Турција пред конфликт околу Кипар

PressingTV - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради продолжување на можен турски „провокативен” настап во источниот Медитеран, објави грчкиот весник Катимерини. Според грчкиот весник, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчење за нафта и ...

„Катимерини“: Грчките воени сили се во состојба на подготвеност

MakPress - 24.06.2019

Грчките вооружени сили се во состојба на подготвеност поради продолжување на можен турски „провокативен” настап во источниот Медитеран, објави грчкиот весник Катимерини. Според грчкиот весник, и покрај повиците на ЕУ за прекин на дупчење за нафта и ...