TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ситуацијата се нормализира: Фејсбук, Месинџер и Инстаграм полека се враќаат во живот

Кумановски м. - 26.02.2021

Откако корисниците на Фејсбук, Месинџер и Инстаграм не беа во можност да испраќаат и примаат повици и пораки во текот на целото вчерашно попладне, ситуацијата полека се нормализира. Колку што корисниците пријавиле проблеми со пораки и повици на ...

Ситуацијата се нормализира: Facebook, Messenger и Instagram се враќаат во живот

Телефони.мк - 26.02.2021

Корисниците на Facebook , Messenger и Instagram не можеа да испраќаат и да примаат повици и пораки, но ситуацијата се нормализира. Се уште нема одговор зошто корисниците не можеа да одговорат на пораките и повиците на платформите на Facebook.

Овој е можниот проблем за вчерашниот пад на сервисите од „Месинџер и Инстаграм“ – каде пораките воопшто не се праќаа

Порта - 26.02.2021

Бројни корисници пријавија проблем со популарните Месинџер и Инсатагрампораките, каде пораките било невозможно да се пратат – тоа го потврди и интелегентниот софтвер „down detector“ кој прими многу пораки дека апликациите не работат.

Низ целиот свет има проблеми со Facebook Messenger и Instagram

Канал5 - 25.02.2021

Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми со апликацијата за пораки Фејсбук Месинџер. Исто така, постои проблем со испраќање пораки на Инстаграм. Корисниците известуваат дека не можат да примаат или испраќаат пораки преку Messenger.

Проблеми со Фејсбук: Корисниците не можат да праќаат, ниту да примаат пораки

ТВ21 - 25.02.2021

Постои голем проблем со „Фејсбук месенџер“. Голем дел од корисниците не можат да примаат ниту да праќаат пораки. Тоа се случи попладнево. Доколку сте се обиделе да испратите или да примите порака преку оваа апликација, веројатно сте искусиле некое ...

Паднаа Инстаграм и Месинџер

Сител - 25.02.2021

Паднаа Инстаграм и Месинџер. Многу корисници ширум светот го пријавиле истиот проблем – пораките е невозможно да се испраќаат или примаат. Сајтот Даун Детектор забележа и голем број извештаи дека овие апликации не работеле во последните 15 минути.

Проблеми со „Facebook Messenger“ и „Instagram“: Корисниците не можат да испраќаат и примаат пораки

Слободен Печат - 25.02.2021

Попладнево, голем број корисници од Европа, вклучувајќи и корисници од Македонија пријавија проблеми со комуникација на „Facebook Messenger“ и „Instagram“. Имено, корисниците пријавуваат дека не можат да праќаат ниту да добиваат пораки во изминатиов ...

Messenger и Instagram не работат: Еве што е проблемот

Точка - 25.02.2021

Проблемите со Messenger и Instagram пораките во Македонија и регионот настанаа поради тоа што овие две апликации се спојуваат во една. Интеграцијата на сервиси за пораки не е нова работа, а се чини дека сега Македонија е на ред да се спојат ...

Паднаа Instagram и Messenger, проблеми пријавени низ целиот свет

Кумановски м. - 25.02.2021

Попладнево имаше дојде до прекини во функционирањето на сервисите Instagram и Facebook Messenger. Бројни корисници пријавија ист проблем – пораките беа невозможно да се испраќаат или примаат.

Проблеми со „Фејзбук месинџер“ и „Инстаграм“

Тера - 25.02.2021

Од вчера корисниците на социјалните мрежи Инстаграм и Месинџер на Фејзбук се соочија со проблем во делот на испраќањето и примањето на пораки. Овие проблеми особено зачестија денеска попладне.

„Паднаа“ Instagram и Messenger

Кајгана - 25.02.2021

Во последните 15 минути, голем број корисници претежно од Европа, пријавија проблеми со Messenger и Instagram. Корисниците пријавија дека не можат да праќаат и да добиваат пораки. Засега нема информации од компанијата Facebook во врска со овој ...

ПАДНАА МЕСИНЏЕР И ИНСТАГРАМ: Корисниците ширум светот не можат да испраќаат и примаат пораки

Локално - 25.02.2021

Дојде до прекин во функционирањето на Инстаграм и Фејсбук Месинџер. Многу корисници го пријавиле истиот проблем – пораките е невозможно да се испраќаат или примаат. Сајтот Даун Детектор забележа и голем број извештаи дека овие апликации не работеле ...

Паднаа Инстаграм и Месенџер: Корисниците ширум светот не можат да испраќаат и примаат пораки

Press24 - 25.02.2021

Дојде до прекин во функционирањето на Инстаграм и Фејсбук Месинџер. Многу корисници го пријавиле истиот проблем – пораките е невозможно да се испраќаат или примаат. Сајтот Даун Детектор забележа и голем број извештаи дека овие апликации не работеле ...