TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Тинејџери влегоа во скривницата на Тито на Скопска Црна Гора

Репортер - 03.12.2017

Група тинејџери влегоа во скривницата на маршалот, југословенскиот херој, Јосип Броз- Тито на Скопска Црна Гора и снимија видео за темните ходници, сместени длабоко во шумата. За да се стаса до скривницата се оди по тесна козја патека, која води до ...

Тинејџери сами влегоа во скривницата на Тито на Скопска Црна Гора

Вечер Прес - 02.12.2017

Конечно, легендата дека има скривница на југословенскиот херој, Јосип Броз Тито на Скопска Црна Гора е потврдена, длабоко во шумата, по тесни којзи патчиња, над карпите спроти манастирот Свети Илија Горни во Бањани е откриена стара дрвена колиба зад ...