TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кој го плаќа екс премиерот – партијата или државата?

Алфа - 08.04.2020

Давање на пакети со храна онаму каде е најпотребно , но и идеја за кратење на платите на административците, дел од нивните фирми платиле предвреме данок, ама дел би можеле да бараат помош од државата, вака на кратко може да се сумира однесувањето на ...

Кој го плаќа екс премиерот – партијата или државата?

Курир - 08.04.2020

Давање на пакети со храна онаму каде е најпотребно , но и идеја за кратење на платите на административците, дел од нивните фирми платиле предвреме данок, ама дел би можеле да бараат помош од државата, вака на кратко може да се сумира однесувањето на ...

Кој го плаќа екс премиерот – партијата или државата?

Република - 08.04.2020

Давање на пакети со храна онаму каде е најпотребно , но и идеја за кратење на платите на административците, дел од нивните фирми платиле предвреме данок, ама дел би можеле да бараат помош од државата, вака на кратко може да се сумира однесувањето на ...

Кој го плаќа Заев, неговата партија или државата?

Нетпрес - 08.04.2020

Давање пакети со храна онаму каде е најпотребно, но и идеја за кратење на платите на административците, дел од нивните фирми платиле предвреме данок, ама дел би можеле да бараат помош од државата, накусо се заклучува во прилогот на Алфа телвизија за ...