TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бил Гејтс пристигна во Бодрум со јахта долга 107 метри

ТВ21 - 26.10.2021

Основачот на американскиот технолошки гигант „Мајкрософт“, Бил Гејтс го посети Бодрум – еден од бисерите на турскиот туризам. Тој пристигна таму со јахтата „Лана“, под знамето на Кајманските Острови, долга 107 метри и широка 16 метри.

ЈАХТА ДОЛТА 107 метри: Бил Гејтс пристигна во Бодрум

4NEWS - 26.10.2021

Основачот на американскиот технолошки гигант „Микрософт“, познатиот Бил Гејтс го посети Бодрум. Тој во Бодрум пристигна со јахта по име „Лана“, долга 107 метри и широка 16 метри. Јахтата плови под знамето на Кајманските Острови, а се вкотви кај ...

(ВИДЕО) Бил Гејтс со „Лана“ стигна во Бодрум

Скопје1 - 26.10.2021

Американскиот милијардер и основач на Мајкрософт, Бил Гејтс, пристигна во турското летувалиште Бодрум со луксузната јахта „Лана“, долга 107 метри. Тој избра туристичка тура, наместо да се сонча и плива на плажите во Бодрум, како што прават повеќето ...

Бил Гејтс пристигна во турски Бодрум со јахта долга 107 метри/ВИДЕО

Вечер Прес - 25.10.2021

Основачот на американскиот технолошки гигант Мајкрософт, Бил Гејтс, го посети Бодрум, област во западната турска провинција Мугла, која е еден од бисерите на турскиот туризам. Гејтс пристигна во Бодрум на јахтата „Лана“, под знамето на Кајманските ...

Бил Гејтс пристигна во Бодрум со јахта долга 107 метри

Независен - 25.10.2021

Основачот на американскиот технолошки гигант „Мајкрософт“, Бил Гејтс го посети Бодрум – еден од бисерите на турскиот туризам. Тој пристигна таму со јахтата „Лана“, под знамето на Кајманските Острови, долга 107 метри и широка 16 метри.

Бил Гејтс пристигна во Бодрум со јахта долга 107 метри

Опсервер - 25.10.2021

– Основачот на американскиот технолошки гигант „Мајкрософт“, Бил Гејтс го посети Бодрум – еден од бисерите на турскиот туризам. Тој пристигна таму со јахтата „Лана“, под знамето на Кајманските Острови, долга 107 метри и широка 16 метри.

БИЛ ГЕЈТС ВПЛОВИ ВО ТУРЦИЈА: Јахтата долга 107 метри ја укотви во туристичкиот бисер Бодрум

Денешен - 25.10.2021

Основачот на американскиот технолошки гигант „Мајкрософт“, Бил Гејтс го посети Бодрум – еден од бисерите на турскиот туризам. Тој пристигна таму со јахтата „Лана“, под знамето на Кајманските Острови, долга 107 метри и широка 16 метри.

ВИП гостин во турскиот туристички бисер: Бил Гејтс пристигна во Бодрум со јахта долга 107 метри

Нова ТВ - 25.10.2021

Основачот на американскиот технолошки гигант „Мајкрософт“, Бил Гејтс го посети Бодрум, еден од бисерите на турскиот туризам. Тој се вкотви во пристаништето со јахтата „Лана“, долга 107 метри и широка 16 метри, со која плови под знамето на ...

Би го препознале ли: Бил Гејтс на лабава прошетка низ Бодрум

Република - 25.10.2021

Основачот на американскиот технолошки гигант „Мајкрософт“, Бил Гејтс го посети Бодрум – еден од бисерите на турскиот туризам. Тој пристигна таму со јахтата „Лана“, под знамето на Кајманските Острови, долга 107 метри и широка 16 метри.

Бил Гејтс пристигна во Бодрум со јахта долга 107 метри

Бриф - 25.10.2021

Основачот на американскиот технолошки гигант „Мајкрософт“, Бил Гејтс го посети Бодрум – еден од бисерите на турскиот туризам. Тој пристигна таму со јахтата „Лана“, под знамето на Кајманските Острови, долга 107 метри и широка 16 метри.

Бил Гејтс ја „паркираше“ јахтата во Бодрум (ФОТО)

PressingTV - 25.10.2021

Основачот на американскиот технолошки гигант „Мајкрософт“, Бил Гејтс го посети Бодрум – еден од бисерите на турскиот туризам. Тој пристигна таму со јахтата „Лана“, под знамето на Кајманските Острови, долга 107 метри и широка 16 метри.

ФОТО: Бил Гејтс ја закотви во Бодрум јахтата долга 107 метри

Курир - 25.10.2021

Основачот на американскиот технолошки гигант „Мајкрософт“, Бил Гејтс го посети Бодрум – еден од бисерите на турскиот туризам. Тој пристигна таму со јахтата „Лана“, под знамето на Кајманските Острови, долга 107 метри и широка 16 метри.

И БИЛ ГЕЈТС СО КУСИ ГАЌИ Пристигна во Бодрум со јахта долга 107 метри (ВИДЕО)

+инфо - 25.10.2021

Основачот на американскиот технолошки гигант „Мајкрософт“, Бил Гејтс, го посети Бодрум – еден од бисерите на турскиот туризам. Тој пристигна таму со јахтата „Лана“, под знамето на Кајманските Острови, долга 107 метри и широка 16 метри.

Бил Гејтс пристигна во Бодрум со јахта долга 107 метри

Lider - 25.10.2021

Гејтс и неговата придружба, меѓу другото, ги посетија замокот Бодрум и Подводниот археолошки музеј. Основачот на американскиот технолошки гигант „Мајкрософт“, Бил Гејтс го посети Бодрум – еден од бисерите на турскиот туризам.

Бил Гејтс пристигна во Бодрум со јахта долга 107 метри

MakPress - 25.10.2021

Основачот на американскиот технолошки гигант „Мајкрософт“, Бил Гејтс го посети Бодрум – еден од бисерите на турскиот туризам. Тој пристигна таму со јахтата „Лана“, под знамето на Кајманските Острови, долга 107 метри и широка 16 метри.