TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Војдан Стојановски доби убава вест од Франција

Спортклуб - 28.05.2020

За прв пат од своето постоење, од 1987 година, Генералното собрание на Националната кошаркарска лига на Франција, одржа состанок преку видео-конференциска врска. Беа изгласани две резолуции, кои се однесуваат за актуелниот момент, и изгледот на Про ...

Екипата на Војдан останува прволигаш, сезоната во Франција заврши без шампион

Gol.mk - 28.05.2020

За првпат од своето постоење, од 1987 година, Генералното собрание на Националната кошаркарска лига на Франција, одржа состанок преку видео-конференциска врска. Беа изгласани две резолуции, кои се однесуваат за актуелниот момент и изгледот на Про А ...