TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Интерактивна изложба инспирирана од пандемијата

Н.Македонија - 27.02.2021

Необична интерактивна изложба организирана од учениците од средното уметничко училиште,,Лазар Личеновски“, инспирирана од последиците од пандемијата, е отворена во галеријата „Ко-ра“ и ќе трае до 4 март.

Мултимедијална изложба на ученици од средното училиште „Лазар Личеноски“

МКД - 26.02.2021

Изложба на група ученици од Државното средно училиште за ликовна уметност и дизајн (ДСУЛУД) „Лазар Личеноски“ ќе биде отворена вечер во 18 часот во новиот салон на Галеријата Ко-Ра при Домот на култура „Кочо Рацин“ во Скопје Како што е најавено, ...

Мултимедијална изложба на ученици од средното училиште „Лазар Личеноски“

MakPress - 26.02.2021

Изложба на група ученици од Државното средно училиште за ликовна уметност и дизајн (ДСУЛУД) „Лазар Личеноски“ ќе биде отворена вечер во 18 часот во новиот салон на Галеријата Ко-Ра при Домот на култура „Кочо Рацин“ во Скопје Како што е најавено, ...

Мултимедијална изложба на ученици од средното училиште „Лазар Личеноски“

Опсервер - 26.02.2021

– Изложба на група ученици од Државното средно училиште за ликовна уметност и дизајн (ДСУЛУД) „Лазар Личеноски“ ќе биде отворена вечер во 18 часот во новиот салон на Галеријата Ко-Ра при Домот на култура „Кочо Рацин“ во ...