TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Српски уметник му подари слика на Леонардо ди Каприо

Репортер - 06.05.2019

Српскиот уметник Драган Здравковиќ вели дека своето дело NWO Lines го подарил на фондацијата на Леонардо Ди Каприо, организација која се занимава со проблемот на глобално затоплување. Неговото дело направена во 2003 година, на свечената аукција ...

Српски уметник му подари слика на Леонардо ди Каприо

Макфакс - 07.05.2019

Српскиот уметник Драган Здравковиќ вели дека своето дело NWO Lines ѝ го подарил на фондацијата на Леонардо ди Каприо, организација што се занимава со проблемот на глобалното затоплување. Неговото дело направено во 2003 година на свечената аукција ...