TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прв национален натпревар во сајбер-безбедност

24 Вести - 30.03.2020

Агенцијата за електронски комуникации и Националниот центар за одговор на компјутерски инциденти MKD-CIRT, како организациска единица во Агенцијата, го организираат првиот Национален натпревар во сајбер-безбедност – хакатон, CyberMK 2020.

Прв национален натпревар во сајбер-безбедност

А1 On - 30.03.2020

Агенцијата за електронски комуникации и Националниот центар за одговор на компјутерски инциденти MKD-CIRT, како организациска единица во Агенцијата, го организираат првиот Национален натпревар во сајбер-безбедност – хакатон, CyberMK 2020.

Прв национален натпревар во сајбер-безбедност

Канал5 - 30.03.2020

Агенцијата за електронски комуникации и Националниот центар за одговор на компјутерски инциденти MKD-CIRT, како организациска единица во Агенцијата, го организираат првиот Национален натпревар во сајбер-безбедност – хакатон, CyberMK 2020.

Прв национален натпревар во сајбер-безбедност

Опсервер - 30.03.2020

– Агенцијата за електронски комуникации и Националниот центар за одговор на компјутерски инциденти MKD-CIRT, како организациска единица во Агенцијата, го организираат првиот Национален натпревар во сајбер-безбедност – хакатон, CyberMK 2020.

АЕК и МКД-ЦИРТ го организираа првиот Национален натпревар во сајбер-безбедност – хакатон

MakPress - 30.03.2020

Агенцијата за електронски комуникации и Националниот центар за одговор на компјутерски инциденти MKD-CIRT, како организациска единица во Агенцијата, го организираат првиот Национален натпревар во сајбер-безбедност – хакатон, CyberMK 2020.

Прв национален натпревар во сајбер-безбедност

USB - 30.03.2020

Агенцијата за електронски комуникации и Националниот центар за одговор на компјутерски инциденти MKD-CIRT, како организациска единица во Агенцијата, го организираат првиот Национален натпревар во сајбер-безбедност – хакатон, CyberMK 2020.