TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Корона за богатите ќе заврши во 2021 година а другите ќе почекаат-БилГејтс повторно го шокирашесветот

ММС - 09.08.2020

Ко-основачот на Мајкрософт, Бил Гејтс проценува дека пандемијата на вирусот корона за „богатиот свет“ ќе заврши до крајот на 2021 година, но дека на другите ќе им треба повеќе време за да се опорават.

Бил Гејтс со нова прогноза: Пандемијата за богатите ќе заврши до крајот на 2020 година, за останатите ќе потрае уште ...

Слободен Печат - 09.08.2020

Гејтс финансира медицинско истражување и програми за вакцини преку својата Бил и Мелинда Гејтс ...

Гејтс: Богатиот свет ќе се справи со Ковид-19 до крајот на 2021 година, остатокот до 2022 година

Expres - 09.08.2020

Соосновачот на „Мајкрософт“, Бил Гејтс, очекува пандемијата на коронавирус за „богатиот свет“ да биде завршена до крајот на 2021 година, а на остатокот од планетата ќе му треба уште една година.

Гејтс: Пандемијата за „богатиот свет“ ќе биде готова до крајот на 2021.

Вечер Прес - 09.08.2020

Ko-основачот на Мајкрософт, Бил Гејтс проценува дека пандемијата на коронавирусот за „богатиот свет“ ќе заврши до крајот на 2021 година, но дека на другите ќе им треба повеќе време за да се опорават.

Бил Гејтс: Пандемијата за богатите ќе заврши во 2021 година, ЗА ДРУГИТЕ ПОДОЦНА

Вечер - 09.08.2020

О сновачот на Мајкрософт, Бил Гејтс проценува дека пандемијата на коронавирус за „богатиот свет“ ќе заврши до крајот на 2021 година, но дека на другите ќе им треба повеќе време за да се опорават.

Бил Гејтс откри кога ќе заврши пандемијата за „богатиот свет“

Локално - 09.08.2020

Ко-основачот на „Мајкрософт“, Бил Гејтс проценува дека пандемијата на коронавирус за „богатиот свет“ ќе заврши до крајот на 2021 година, но дека на другите ќе им треба повеќе време за да се опорават.