TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Собранието изгласа измени на Законот за ПИОМ

Алсат-М - 20.02.2018

Собранието на денешното продолжение на 24. седница го донесе Законот за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка. Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, објасни дека со ...

Милионска набавка: Фондот за пензиско осигурување купува струја

еМагазин - 20.02.2018

Фондот на пензиското и инвалидското осигурување на Македонија распиша оглас за набавка на електрична енергија. Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 12.000.000 денари, а главен критериум за доделување на договорот е најниската цена.

Во подготовка измени на Законот за вработување на инвалидни лица

Академик - 20.02.2018

Министерството за труд и социјална политика подготвува измени на Законот за вработување на инвалидни лица. Основната цел на Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за вработување на инвалидни лица е доуредување на постапката за ...

Собранието ги изласа измените на Законот за ПИОМ

Press24 - 20.02.2018

Собранието на денешното продолжение на 24. седница го донесе Законот за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка. Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, објасни дека со ...

Собранието изласа измени на Законот за ПИОМ

Република - 20.02.2018

Собранието на денешното продолжение на 24. седница го донесе Законот за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка. Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, објасни дека со ...

Собранието изгласа измени на Законот за ПИОМ

МКД - 20.02.2018

Собранието на денешното продолжение на 24. седница го донесе Законот за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка. Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, објасни дека со ...

Собранието изгласа измени на Законот за ПИОМ...

Н.Македонија - 20.02.2018

Собранието изгласа измени на Законот за ПИОМ Собранието на денешното продолжение на 24. седница го донесе Законот за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка.

Собранието изгласа измени на Законот за ПИОМ

Канал5 - 20.02.2018

Собранието на денешното продолжение на 24. седница го донесе Законот за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка. Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, објасни дека со ...

Собранието изласа измени на Законот за ПИОМ

Стандард - 20.02.2018

Собранието на денешното продолжение на 24. седница го донесе Законот за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка. Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, објасни дека со ...

Собранието изгласа измени на Законот за ПИОМ

Скопје инфо - 20.02.2018

Собранието на денешното продолжение на 24. седница го донесе Законот за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка. Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, објасни дека со ...

Собранието изласа измени на Законот за ПИОМ

Либертас - 20.02.2018

Собранието на денешното продолжение на 24. седница го донесе Законот за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка. Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, објасни дека со ...

Собранието ги изласа измените на Законот за ПИОМ

Вечер Прес - 20.02.2018

Собранието на денешното продолжение на 24. седница го донесе Законот за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка. Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, објасни дека со ...

Изгласани измените на Законот за пензиско и инвалидско осигурување

Нова ТВ - 20.02.2018

Собранието на денешното продолжение на 24. седница го донесе Законот за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка. Со одредбите на Законот за пензиско и инвалидското осигурување како ...

Собранието изгласа измени на Законот за ПИОМ

Слободен Печат - 20.02.2018

Собранието на денешното продолжение на 24. седница го донесе Законот за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка. Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, објасни дека со ...

Собранието изласа измени на Законот за ПИОМ

Сител - 20.02.2018

Собранието на денешното продолжение на 24. седница го донесе Законот за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка. Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, објасни дека со ...

Собранието изласа измени на Законот за ПИОМ

ТВ21 - 20.02.2018

Собранието на денешното продолжение на 24. седница го донесе Законот за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка. Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, објасни дека со ...

Изгласани измените на Законот за ПИОМ

Фактор - 20.02.2018

По пауза од две недели Собранието денес продолжи со работа. На денешното продолжение на 24. седница Собранието го донесе Законот за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка.

Собранието изласа измени на Законот за ПИОМ

Кумановски м. - 20.02.2018

loading... Собранието на денешното продолжение на 24. седница го донесе Законот за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка. Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, објасни ...

Собранието изласа измени на Законот за ПИОМ

МК News - 20.02.2018

Собранието на денешното продолжение на 24. седница го донесе Законот за изменување и дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување, по скратена постапка. Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, објасни дека со ...