TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кина воведува такси на производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија

А1 On - 22.07.2019

Кина воведува такси за група производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија, соопшти кинеското Министерство за трговија. Таква одлука е донесена по едногодишното кинеско истражување за дампинг.

Кина воведува данок на производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија

Денар - 22.07.2019

Кина воведува такси за група производи од Европската унија, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија, објави Министерството за трговија на таа земја. Таквата одлука е донесена по едногодишната кинеска истрага околу дампингот.

Кина воведува такси на производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија

Опсервер - 22.07.2019

Кина воведува такси за група производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија, соопшти кинеското Министерство за трговија. Таква одлука е донесена по едногодишното кинеско истражување за дампинг.

Кина воведува данок на производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија

ММС - 22.07.2019

Кина воведува такси за група производи од Европската унија, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија, објави Министерството за трговија на таа земја. Таквата одлука е донесена по едногодишната кинеска истрага околу дампингот.

Кина воведува такси на производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија

24Инфо - 22.07.2019

Кина воведува такси за група производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија, соопшти кинеското Министерство за трговија. Таква одлука е донесена по едногодишното кинеско истражување за дампинг.

Кина воведува такси на производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија

Вечер - 22.07.2019

Кина воведува такси за група производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија, соопшти кинеското Министерство за трговија. Таква одлука е донесена по едногодишното кинеско истражување за дампинг.

Кина воведува такси на производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија

MTM - 22.07.2019

Кина воведува такси за група производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија, соопшти кинеското Министерство за трговија. Таква одлука е донесена по едногодишното кинеско истражување за дампинг.

Кина воведе такси на производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија

Макфакс - 22.07.2019

Кинеското министерство за трговија соопшти дека вовело такси за одредени производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија. Според информациите, одлука била донесена по едногодишното кинеско истражување за дампинг.

Кина воведе такси на производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија

Точка - 22.07.2019

Кинеското Министерство за трговија соопшти дека вовело такси за одредени производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија. Според информациите, одлука била донесена по едногодишното кинеско истражување за дампинг.

Кина воведува такси на производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија

MakPress - 22.07.2019

Кина воведува такси за група производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија, соопшти кинеското Министерство за трговија. Таква одлука е донесена по едногодишното кинеско истражување за дампинг.

Кина воведе такси на производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија

PressingTV - 22.07.2019

Кинеското Министерство за трговија соопшти дека вовело такси за одредени производи од ЕУ, Јапонија, Јужна Кореја и Индонезија. Според информациите, одлука била донесена по едногодишното кинеско истражување за дампинг.